This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Annelise
Annelise - 4 Items
Ik zoek een man die mij vandaag al zou kunnen helpen aan 300 euro voor paar uurtjes plezier, om daarna leuk contact opbouwen met maandelijkse vergoeding. Ben jij een lieve man, die serieus en respectvol is, die hygiŽne en discretie belangrijk vind. Dan zoek ik jou, want bied zeker het zelfde en meer. Op sexgebied ben ik voor veel in van normaal tot sm, mits alles met condoom gebeurd. Reageer aub snel en zie je graag vandaag nog.
Annelise
mijn slipje
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 
Annelise
bfe
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 
Annelise
mmmm
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 
Annelise
pic
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 

Comments

Foxxy Brown
Foxxy Brown - foefridder
Hey Foefridder! lach toch niet om een spreuk aan de wand, de grootste grap ligt op dit moment in je eigen hand !
AD
AD - onbeperkt sexfilms kijken
Een week lang onbeperkt sexfilms kijken op je mobiele telefoon voor slechts 5 euro. Wij hebben onze website volledig aangepast voor smartphone gebruikers. Lekker geilen op je mobiel, en toch de kosten in de hand houden. Helemaal te gek toch??
James
James - gezocht
Ben jij die gebonden/singel (merrie) vrouw/meisje die de dildo beu is en opzoek is naar een goed geschapen toyboy/hengst als een gezonde aanvulling van je seksleven. Je mist wat om je heen en je wilt de dagelijkse sleur doorbreken om te ontspannen en genieten. Al enige tijd bestaat er de innige wens je erotische fantasieŽn eens te laten vervullen en daarom opzoek naar die (hengst) voor gezelligheid plezier en veel genot. Je wilt regelmatig ontspannen en goed verwent worden. Genieten van een massage, langdurig gebeft en diep gepenetreerd worden om weer heerlijke hoogte punten te bereiken. Staat hierbij respect, eerlijkheid hygiŽne en discretie voorop reageer dan op deze advertentie. Ik verwen je van kop tot teen. Hiervan krijg je echt geen spijt. Leeftijd, uiterlijk en huidskleur is onbelangrijk. HygiŽne en discretie gevraagd en geboden
Laup Trellih
Laup Trellih - te koop aangeboden
Hoi ik verkoop mijn gebruikte XL toys. Ze zijn gebruikt op zowel vrouwen als mannen.
Arry in de Warry
Arry in de Warry - bekkenbodem
Bij een man zit in/onder de bekkenbodem echter ook een groot deel van het onderste zwellichaam die tegen de anus drukt tijdens een erectie (denk ik) en daardoor de diameter van de anus verkleint en voor de top dan strakker aanvoelt tijdens penetratie. Of is hier ook sprake van een misvatting mijnerzijds?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook