This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Genowefa
Genowefa - 4 Items
Hele dagje alleen in mijn appartementje zitten, vind ik nu echt wel saai. Ik ben op zoek naar een lieve man die echt gezellig is in de omgang en natuurlijk ook wel zo stout kan zijn als ik. Ik geniet van lekkere dingen dus dan ook wel van een lekker mannetje die zo lief is zich aan te bieden. Samen lekker genieten in de sauna of een strandwandeling met een lekkere mok warme chocolade melk en slagroom erbij. Xxx
Genowefa
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Genowefa
burlen
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Genowefa
i love ....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Genowefa
sluts
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Milva
Milva - Wat poets ik graag mijn tanden
Je bent lang en hard en ik steek je in mijn mond. Lekker heen & weer spelen, dan dat witte sap uitspuwen. Wat poets ik toch graag mijn tanden
Sam Bal
Sam Bal - Tutti Homini
De Paus eindigt zijn dagelijks gebed in het Olympisch Dorp in Sochi zoals altijd met: “Tutti Homini” (gezegende is de mens). Maar de volgende dag krijgt hij mail van de vrouwenbeweging omdat ‘homini’ (de mens) eigenlijk op mannen gericht is. “Oke”, denkt de Paus. De volgende dag besluit hij dus met: “Tutti Homini et Tutti Femini” om van het wijvengezeik af te zijn. Nu ontvangt hij een e-mail van de ‘homobeweging uit Sochi ’ dat zij zich nu weer benadeeld voelen en dus sluit de Paus de volgende dag af met: “Tutti Homini. Tutti Femini et Tutti Fruiti”
Aria Wegdam
Aria Wegdam - burlen van genot
Hoi! Afgelopen weekend heb ik weer eens seks gehad met een vreemde man die bij het klaarkomen, serieus, begon te burlen van genot toen hij klaarkwam! Ik heb t niet erg vaak meegemaakt. Een tikkie vreemd vond ik het wel. Wat vinden jullie er van?
Barbie Boswellie
Barbie Boswellie - uitgegroeide bos
Twee maanden geleden ik met vakantie gegaan en sindsdien heb me van onderen niet meer geschoren of getrimd! Volgens mij heb ik nu een volledig uitgroeide bos haar op m'n poes. Het wordt de laatste twee weken niet echt meer langer of meer. Ik vind het nu zelf eigenlijk ook best wel mooi. Het voelt ook lekker zacht aan. Sinds het begin van m'n vorige relatie ben ik altijd helemaal glad geweest. Toen ik m'n ex leerde kennen was die al helemaal geschoren, daar ben ik toen in mee gegaan maar nu dus niet!
Kaylee Kwastjes
Kaylee Kwastjes - Lieve Boudesteijn
Lieve Boudesteijn, mijn man houdt dus van SM. Zal ik hem dan maar eens flink van leer trekken?
Leo
Leo - proffesionele stripper
Hallo dame's heren wenst u een proffesionele stripper,op al u feestjes zoals verjaardagen,vrijgezellen-party's,pensioenen,of andere feestjes slecht's 1 adres boek bij mij! reeds 5 jaar ervaring,tal van televiesie-opname's speelfilm) zeer gunstige prijs geen vulgair gedoe (tenzij gewenst) ,maar met orginele kostuum's en optredens foto's en filmen toegelaten voor meer info bel direct!
victor
victor - AAD heeft een kleine piemel!
AAd is helemaal perfect en doet altijd alles goed. Er is alleen één minpunt… zijn piemel is nogal euhm... klein. Daar kan hij natuurlijk helemaal niks aan doen, maar soms mis je het wel een beetje. Het is iets wat je eigenlijk niet tegen hem wilt of zelfs moet zeggen, want je wilt hem niet kwetsen. Als je het zegt vergeet hij het voor de rest van zijn leven niet meer waarschijnlijk... Bovendien kan hij het niet veranderen! Bekijk het op een positieve manier, want sommige standjes zijn juist een stuk comfortabeler als zijn piemel niet zo groot is. Koop dus eens een Kamasutraboek en probeer alle standjes uit. Er zitten gegarandeerd standjes bij die voor jullie geschikt zijn. Je kunt ook voorstellen dat hij jou af en toe verwent met een dildo of vibrator. Vindt-ie vast leuk om te proberen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook