This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Noortje
Noortje - 1 Item
Dag cowboys!@! Ik heb een aantal broekjes die ik naar wens voor je wil dragen, jij mag zeggen welke kleur en model, en je wensen... Ik voer de opdracht uit en zorg dat het direct en discreet je kant op komt... En, wat wordt de opdracht.? Dikke Kus van Noortje
Noortje
cowboyslip
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 

Comments

Rochel Spencert
Rochel Spencert - Op het speelplein
Een speelplein voor kinderen kan je na het vallen van de duisternis gemakkelijk omtoveren tot een speelplein voor volwassenen! Er zijn daar genoeg gekke plekjes waar jullie lekker kunnen vrijen, zoals op de glijbaan, op de wipplank, in de kijkuithut of simpelweg op een bankjeÖ..
AD
AD - cowboy
Paardensperma? Probeer bij haar dan eens Spanich Fly Maroc : Doe 3 druppeltjes Spaanse vlieg Maroc in welk drankje dan ook en zij wordt binnen 5 minuten wilt en opgewonden ! Haar vagina wordt vochtig. Haar tepels worden hard en een onbedwingbaar gevoel van sexuele lust maakt zich van haar meester...... Ride on Cowboy!!
Doktor Hans
Doktor Hans - paar
Dokter, u moet me helpen. Ik ben verliefd op een paard, zie laatst iemand tegen me. Een paard? Ja, en wat voor een. Een bloedmooi paard, met prachtige manen een mooi bruin vel, een fantastisch achterste. Een hengst of een merrie? Een merrie natuurlijk! U denkt toch niet dat ik pervers ben?
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - paardensperma
Volgens mij is dit meisje verslaafd aan paardensperma!
Zuster Nel
Zuster Nel - Tijdens de massage ben ikzelf ook geheel naakt
DAG! Ik ben een wat rijpere, gediplomeerd masseuse. Ik laat je genieten van een massage, die begint als sport-/spierenmassage, maar geleidelijk overgaat in een spannende erotische massage. Uiteindelijk voer ik je naar een heerlijke ontlading. Tijdens de massage ben ikzelf ook geheel naakt. En wil je ook eens iets heel bijzonders? Geef je dan geheel over aan mij, een strenge, vrouwelijke arts, die geen tegenspraak van haar patiŽnt duldt en die een spannend en diepgaand lichamelijk onderzoek op jou, haar patiŽnt, gaat verrichten. Vooral de seksueel gerelateerde lichaamsdelen hebben daarbij mijn speciale aandacht. Ikzelf ben daarbij gekleed in medisch uniform met niets daaronder. Zowel de massage als de keuring duren een vol uur. Als je voor de massage of voor de lichamelijke keuring met mij een afspraak wilt maken, of als je eerst nog wat meer informatie wilt, reageer dan op deze advertentie. Je kunt mij ook bellen. Dan kan ik al jouw eventuele vragen meteen beantwoorden

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook