This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Hannelore
Hannelore - 1 Item
Heel cliché maar ik ben op zoek naar iemand die mijn hart sneller doet kloppen. Ik woon in Stadskanaal, Groningen. Heb een leuke baan in het onderwijs. Kijk het liefst een beetje de kat uit de boom maar als ik merk dat het goed zit ga ik er voor 100% voor. Ik hou van films met een goed verhaal. Geen 20 in een dozijn. Een sexfilm met een onverwacht eind en die je continue weet te boeien. Ook in een goed pornoboek kan ik mij verliezen. Dan ben ik voor niets en niemand bereikbaar tot hij uit is. Waarom ik hier zit? Ik heb zin om verliefd te worden op een stoute knul zoals jij!
Hannelore
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Carl
Carl - Hoe scheer jij jouw schaamhaar?
Let op! Nodig: een scheermesje en scheerschuim of (milde) douchegel. Deze koop je bij de drogist. Jongens kunnen gewoon het mesje gebruiken dat ze ook voor het scheren van hun baard gebruiken. Trek met één hand de huid strak, met de andere hand scheer je. Scheer met de haargroei mee: zo voorkom je rode bultjes en ingegroeide haren. Scheer met kleine, rustige bewegingen: let op! de huid bij de balzak is gevoelig. Zorg dus wel dat je scheermesje scherp genoeg is. Scheer je met een bot mesje, dan moet je vaak over dezelfde plek scheren en krijg je zeker last van irritatie. Pas op dat je jezelf niet in je balzak snijdt, zoals mij laatst overkwam, bloeden joh!
Foxxy Brown
Foxxy Brown - een foto
Heb jij ook een foto van jezelf? Ik ben nl. op zoek naar afbeeldingen van natuurrampen!
AD
AD - leuk e book
Om een nieuwe dimensie aan seks toe te voegen is echt heerlijk. Daarom is dit een nieuwe kans voor jou! Een E-book met een 7 stappen plan om te leren ejaculeren! Het bestand dat je download staat vol met handige tips, natuurlijk het stappenplan, en manieren waarop je meer kunt voelen tijdens de seks en ook nog eens langer kan vrijen! Het is een boek voor zowel mannen als vrouwen, want jawel mannen opgelet, hoe zou jij het vinden als jouw vrouw ineens spuitend klaarkomt? Natuurlijk kan de alleenstaande vrouw ook dit boek gebruiken. Er is geen man nodig om spuitend klaar te komen, maar het maakt het allemaal wel veel makkelijker natuurlijk. Het is een echte aanrader en het verbetert je seksleven aanzienlijk! Via de link van mijn website kom je op de site van de schrijfster van het boek. Daar kun je meer informatie lezen en bestellen. Veel succes en geniet ervan!
Nataschja
Nataschja - schatje
“Twee maanden na mijn schaamlipoperatie heb ik weer seks gehad. Ik was wel even bang dat het misschien pijn zou doen, maar alles werkte nog prima. Het was wel even raar om tegen die jongen (het was inmiddels uit met mijn ex) te vertellen dat ik daar beneden geopereerd ben. Hij had er echter helemaal geen problemen mee en vertelde me dat dit de mooiste vagina was die hij ooit had gezien! wat een schatje...
Notermans
Notermans - gezocht
Stijlvolle man zoekt een diskrete locatie om af en toe massages te kunnen geven. Liefst omgeving Antwerpen. Diskreet, netjes, mogelijkheid tot evt. douche.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook