This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Beatrix
Beatrix - 1 Item
Ik ben dus wonend in Papendrecht. Eventjes voor alle duidelijkheid, ik ben niet op zoek naar een flirt maar naar een sexmaatje voor het leven. Een man met wie ik kan praten, lachen en huilen. Een korte omschrijving van mijzelf is: sociaal, sportief, gezellig, lief, verzorgend, romantisch, ondernemend en een tikje verlegen. Jij bent: lief, mannelijk, attent, eerlijk, humoristisch en geil.. Wij samen: wie weet? Liefs xx
Beatrix
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Floyd
Floyd - niet zou passen
Hoi, Ik heb sinds een maand een nieuwe vriendin en afgelopen wekend wilden we eens wat verder gaan, om het zo maar te noemen. Dus, tussen de lakens beland, begonnen met het voorspel en we waren na een tijdje allebei opgewonden om dus te gaan neuken. En daar zit hem dus het probleem... Mijn vriendin is vrij nauw beneden en mijn stijve heeft een omtrek van bijna 15 centimeter. Ze begon zelf al dat hij dik was en dat ze "bang" was dat hij niet zou passen. En inderdaad, een keer of 4 geprobeerd, maar ik kreeg hem er niet in... Ze zei wel dat ze ontspannen was, maar het lukte niet, wat ik ook probeerde. En om nu maar hard door te duwen, lijkt me voor haar niet echt fijn en een afknapper voor onze relatie. Elkaar met de hand maar "geholpen", maar dit is dus niet echt de manier om van echte seks te genieten... Is er iets aan te doen om hem er wel in te krijgen, of is dit echt niet mogelijk? THANKS!!!
Edo
Edo - een gleufdier
Om een goed onderscheid tussen een man en een gleufdier te maken let ik altijd op het bovenlijf. Zo kijk ik altijd het liefst naar gleufdieren met zeer grote borsten. Grote borsten in een strak truitje kunnen op het bovenlijf ook voor een tweede gleuf zorgen! Daar kijk ik dus het liefst naar.....
Paul Glasses
Paul Glasses - Prijs is bespreekbaar maar zie het meer als hobby hoor
Hey dames, Ik ben een personal trainer en kom jou lekker verwennen. Mocht je het druk hebben, of gewoon weg geen tijd voor een relatie maar toch wil genieten dan ben ik er voor je. Voor een foto zul je me moeten mailen en dan kun je zien of you like what you see ;-) Ik weet hoe je een vrouw laat genieten! Prijs is bespreekbaar maar zie het meer als hobby hoor ;-)
Gertruda
Gertruda - schaamlipoperatie
Ik ben blij dat ik de schaamlipoperatie bij Dokter Hans in zijn Camper gedaan heb, zeker omdat ik nog jong ben. Nu heb ik er toch het meeste aan. Ik ben ook blij met het resultaat. Eén hechting is helaas losgelaten tijdens het herstel dus dit is zichtbaar als je er heel goed oplet. Maar ik vind het eigenlijk wel een mooi aandenken aan de operatie. Nog voor mijn bezoek aan de gynaecoloog is het uitgegaan met mijn vriend. Maar ik ben hem wel heel dankbaar dat hij me gesteund heeft. Zonder hem had ik zeker nog een tijd met twee hamlappen rondgelopen.”
Ton
Ton - bi boy
Ik ben dus zo/n lekkere een bi boy en ik verkoop o.a. volgespoten condooms. Ook draag ik graag ondergoed van mijn vriendin. Strings en slips zijn na afloop eventueel ook verkrijgbaar. Gun jezelf dus eens iets lekkers cadeau en koop iets!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook