This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Hilliarde
Hilliarde - 4 Items
Nog na al die jaren mis ik de knuffels en aandacht die ik graag zou willen. Door mijn borderline heeft nog geen relatie stand kunnen houden, doordat mannen niet weten hoe ze er mee om moeten gaan. Via deze weg wil ik graag in contact komen met een lieve man die misschien wel weet hoe hij met deze situatie om weet te gaan. Ben jij die lieve zorgzame man tussen de 45 en de 60 jaar dan zou ik het leuk vinden als je een berichtje bij mij achter liet.
Hilliarde
stout slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Hilliarde
pic
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Hilliarde
pic
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Hilliarde
pic
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Van Keulen
Van Keulen - bekkendodemspier
bij vrouwen loopt de bekkenbodemspier ook rondom de vagina, dus zodra vrouwen deze aanspannen, wordt de anus ook weer nauwer. Over het algemeen hebben vrouwen ook een betere controle over de bekkenbodemspieren dan mannen, omdat ze deze harder nodig hebben tijdens bijvoorbeeld het plassen, zingen / schreeuwen en seks.(met mij.....)
AD
AD - Male XL
De bewezen krachtige formule van Male XL verwijdt de bloedvaten in de penis, zodat de zwellichamen van de penis zich enorm kunnen vullen. De penis wordt hierdoor groter! MALE XL is niet voor watjes! Je krijgt een hardere erectie, welke effectief en duurzaam werkt, zonder last te krijgen van enige bijwerkingen! check mijn webwinkel dus!
Teunie Stam
Teunie Stam - lekkere Tampstra
HEY lekkere Tampstra dat je er zit! Wees eens niet zo eogistisch, jij hebt dat lichaam de rest van je leven nog, ik wil het alleen voor 1 nacht ........
Zshernotski-Scymbwwckuck
Zshernotski-Scymbwwckuck - bossen shag
Ik denk dat m'n lief niet blij is met alleen maar een donkere schaduw. Er groeit meer haar buiten m'n string dan er in, dus wel flinke bossen shag zoals jij dat noemt (hihihi). Ik heb op dit moment echt een megabos Maar m'n poes vind ik geen probleem, dat ziet niemand. Maar hij geilt ook ontzettend op m'n okselbossen. Ik denk dat ik voor vanavond maar iets bedekts uitzoek zonder blote armen!!
Winfried
Winfried - Wetsuits
Wetsuits doen het helemaal voor mij,, heb een full body wetsuit van 7mm dik met rits op de achterkant. Draag hem regelmatig als ik thuis ben. Soms ga ik naar een onbekende stad (liefst als het heel warm is) en loop daar over straat in mijn wetsuit, heerlijk om mensen raar te zien kijken, als ik helemaal ingepakt in zo'n strak pak met een harde TAMP door het winkelcentrum loop!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook