This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Hildireth
Hildireth - 1 Item
Nou hier ben ik dan, druk fotomodel, zit alleen maar tussen het gekibbel van de vrouwen de hele dag en daar ben ik ondertussen een beetje klaar mee. Ik dacht even dat ik misschien maar pot moest worden, maar na dat geprobeerd te hebben weet ik toch echt zeker dat ik een man met een lekkere dong zoek! Kan jij mijn drukke schema aan? Dan wil ik jou heel snel ontmoeten! Zoals ik al verteld had zie ik er goed uit, dus daar kan het niet aan liggen toch?
Hildireth
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bob Sleebaan
Bob Sleebaan - 5 kleine homo's op een eiland
Stel: je zit allen met 5 kleine homo's op een eiland. Vraag je aan die kleine homo's: weet 1 van jullie soms hoe we van dit eiland af kunnen komen? Antwoordden ze: als een grote homo dat al niet eens weet hoe moeten wij het dan weten????
Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - rood pikant slipje
Hoi Snifters! Ik schat dat deze kerst weer ca. 4 miljoen slipjes onder een kerstboom liggen die nooit gedragen zullen worden! Dit komt meestal door de verkeerde maat of kleur of door dat ze te veel kant hebben of te pikant zijn. Face it! wij zijn het hele jaar door slecht in het kiezen van (ongedragen) ondergoed voor onze geliefde, maar rond kerst is alleen maar erger omdat we dan een impulsieve aankoop doen voor onze (vaste) partner. Neem nou mijn vriend AAD die kocht een rood pikant slipje voor zijn vrouw terwijl volgens het onderzoek rode, kanten slipjes het ergste zijn! Tja, zo worden ruim de helft van alle slipjes die dames cadeau krijgen nooit gedragen. Vinden jullie het dan raar dat ik af en toe zo’n slipje van mijn vrouw steel en deze door een sletje laat dragen???
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - peru
In de gevangenis in Peru is het feest. De Hollandse Nieuwe is binnen!
Ronnie en Lau
Ronnie en Lau - Boek nu een Erotische home party
Boek nu een Erotische home party en beleef een topavond! Als u een party boekt en u geeft aan dat u via onze website komt, dan krijgt u een verrassingspakket ter waarde van maar liefst € 50,00. Wij zijn een onderscheidend bedrijf, omdat we als enige als aanvulling seksueel stimulerende middelen op een party verkopen. Ook onderscheiden wij ons door het geven van Lesbienne, Gay en Hetero Parties. Mailen svp!
Vloon
Vloon - qua gevoel
Het neuken in een lekker kontje, is op zich is qua gevoel ook nauwelijks verschillend, omdat man en vrouw anatomisch gezien maar nauwelijks verschillen. Met opletten bedoel ik dat je heel bewust en exact weet wat je waar op welk moment voelt. En daar zit tevens het grootste probleem ervan, want dan verlies je de opwinding en daarmee het genieten. Advies: Maak je eens veel minder druk over wat je mogelijk allemaal wel of niet zou kunnen voelen en geniet eens gewoon, zoals ik.
Bart Bil Beuker
Bart Bil Beuker - alle mogelijke formaten
Duo's, trio's en en zelfs kwartetten, met blondines, zwartjes en brunetten, Mooie vrouwen met borsten en implantaten, Ik vond ze in alle mogelijke formaten, en vulde ze in alle mogelijke gaten!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook