This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Elsbeth
Elsbeth - 1 Item
Ik ben op zoek naar iemand die het leuk lijkt om samen met mij iets te gaan drinken. Gewoon een leuke date. Zoiets heb ik nog niet eerder gedaan via een slipjessite en het leek me wel leuk om dit eens te doen. Ik woon dus in de buurt van Amsterdam. En jij?
Elsbeth
sexy slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ger Gansefles
Ger Gansefles - oplossing
Ben je een nette dame of huisvrouw en heb je financiële problemen door de crisis, en wil je er weer op een leuke manier uitkomen en het weer (zeer) goed krijgen?? Laat het me dan even weten dan he b ik waarschijnlijk een oplossing voor je!!
Van Keulen
Van Keulen - geloof me
Geloof me alsjeblieft als ik je zeg dat het voor de meeste bottoms fysiologisch niet mogelijk isom een erectie te houden terwijl ze gepenetreerd worden door middel van het aanspannen van hun bekkenbodemspieren!!. Je zal er dus niets van voelen. Het zal waarschijnlijk wel mogelijk zijn om dmv een cockring een erectie te houden bij de bottom, maar gezien deze hiervoor niet de bekkenbodemspieren aanspant, zal je geen verschil voelen.
Barbie Boswellie
Barbie Boswellie - free thinking en sex
Hi k ben always wonen in Bosnië nu 3 jaren in Holland. Love Holland because off free thinking en sex hihi. Looking voor een aardig sexy men! NOT only for sex but both sex en fun en money! Ciao……
Nicole Sanderts
Nicole Sanderts - schaamlipcorrectie
Voor mijn schaamlipcorrectie ging ik de operatiekamer in de camper van Dokter Hans in en moest ik in een bepaalde houding gaan zitten zodat ze mij de ruggenprik konden geven. Eerst werd mijn huid verdoofd met een prik zodat ik de ruggenprik zelf niet zou voelen. Dit was even een raar gevoel, maar verder viel het reuze mee. Toen ik ging liggen, voelde ik mijn benen tintelen. Het gevoel in mijn benen trok langzaam weg; het meest rare gevoel dat ik ooit gehad heb! Er ging een doek tussen mijn onderlichaam en mijn gezicht, zodat ik de operatie zelf niet kon zien. Jammer!
Graig Bull
Graig Bull - your hooters?
Can't I love you for your mind AND like you for your hooters?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook