This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Felisberta
Felisberta - 1 Item
Je zal wel denken ze zoekt een 'verlosser'. Daar bedoel ik dus mee, dat iemand mij kan verlossen met van mijn geilheid. Ik sta voor alles open want ik wil dus echt veel leuke dingen gaan ondernemen. Alleen is dat er nog niet veel van gekomen door mijn geilheid. Ben jij diegene die mij hard neemt? ik hoop het zo…….. Laat maar snel iets van je horen. Groetjes hoor…..
Felisberta
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ronald
Ronald - haar pruim te wassen
Zo sond EVA in de rivier haar pruim te wassen komt god daar ineens aangerend en roept: EVA ! EVA ! NIET DOEN DIE GEUR KRIJG IK NOOIT MEER VAN DIE VISSEN AF!!!
Ellen Hunter
Ellen Hunter - Borsten en seks
Borsten, vooral de tepels, zijn bij mij erg gevoelig voor aanraking en kunnen harder en groter worden tijdens seks. De tepelhof, het gebiedje rond mijn tepel, zwelt op en gaat er donkerder uitzien. De huid van de tepelhof wordt bobbelig. Ik vind het erg lekker als mijn borsten en tepels worden aangeraakt. Je kunt je vingers gebruiken, je lippen, je tanden, je tong. Vaak voel ik de aanraking van mijn borsten ook in mijn vagina die dan zeer vochtig wordt. Het kan extra lekker zijn als tegelijk mijn borsten en vagina worden aangeraakt! Waar wacht je nog op?
Van Keulen
Van Keulen - bodembekkenspieren
Ik ben achter het volgende gekomen: Elk mens is verschillend en reageert dus ook verschillend. Bij anaal zijn er geen (of nauwelijks) waarneembare verschillen tussen man en vrouw. De verschillen die jij aangeeft zijn puur persoonsgebonden en niet geslachtsgebonden. Er zijn mannen die, ook na zeer extreme penetratie toch in staat zijn je vinger blauw te knijpen. En er zijn vrouwen die dat ook kunnen. En er zijn mannen die makkelijk ontspannen blijven en heel makkelijk opnieuw te penetreren zijn. En die vrouwen zijn er ook. Het hangt af van de mate waarin iemand in staat is om zijn/haar bekkenbodemspieren te beheersen!!
Corry  Huijsmans
Corry Huijsmans - huh?!
Laatst had ik weer een klant via mijn pooier. Ik ging er vanuit dat hij vooral veel zou praten; de meeste wat oudere mannen zoeken vooral meer een gesprekspartner dan een sekspartner over het algemeen. Maar mijn pooier vertelde me dat hij een aardige man was, erg stil, maar dat wanneer hij klaarkwam, ik niet moest schrikken… Huh?!
Boudesteijn
Boudesteijn - iets nieuws
Enige tijd geleden kwam ik een aantal filmpjes en online discussies tegen over een aparte manier van masturberen; jezelf neuken met je eigen penis. Ik ga dat vanavond gelijk eens uitproberen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook