This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ans Overrijp
Ans Overrijp - 1 Item
Hey hallo Leuk dat je de tijd neemt om mijn advertentie te lezen Ik kom uit Drenthe En ik wil graag een sexrelatie met een lekkere meid! Tot nu toe heb ik nog geen succes gehad in de liefde Ik ben natuurlijk ook nog jong dus het kan nog wel Maar ja ik ben nogal ongeduldig Dus ik dacht ik probeer het eens op deze manier Lijkt het je wat om eens met mij te daten bestel dan snel een lekker gedragen onderbroekje van me…..
Ans Overrijp
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dion
Dion - vrijblijvende afspraak
Wie wil er een keer met mij afspreken? "Gewoon" lekker seksen, spelen met elkaar... Of een kinky rollenspel... Plasseks, anaal massage bij jou ... Ik ben voor veel in en écht geil !! bel me eens voor een vrijblijvende afspraak….
Gerdie van Okhuizen
Gerdie van Okhuizen - Hurry,
Hurry, your first impression is almost up!
Henk Krols
Henk Krols - beter hetro
Ik zoek dus een fantasie die eigenlijk niet bestaat: het keer op keer kleiner maken van de anus van de bottom door zijn erectie te stimuleren ( en te hopen dat zijn anus daardoor telkens weer eventjes wat krapper aanvoelt voor er opnieuw wordt gepenetreerd..:-) ) Als dit had gekund, dan had er vast wel een 'top' gereageerd met een dergelijke ervaring zo langzamerhand...waarom pakt een man dan liever een andere man anaal als hij toch geen extra kunstjes kan tov anaal bij een vrouw? Een vrouw kan volgens mij zelfs nog meer kunstjes met haar anus dan een man omdat ze sterkere bekkenbodemspieren heeft...en dan ook nog een heerlijk kutje... Ik kan beter hetero blijven dan...
Leo
Leo - waardering
Ik moet zeggen dat ik altijd genoot van die geile 'kom klaar blik' van mijn vrouw en die best weer zou willen zien, maar oprecht; ik weet niet hoe ik mij erbij gaat voelen, ik weet het gewoon niet. Kan alle kanten uit. Overigens bedankt voor jullie gedachtes, waardeer ik ten zeerste!
Neo Jaltieck
Neo Jaltieck - altijd getrouwd geweest
Tja "Ik weet dus eigenlijk niets van seks want ik ben altijd getrouwd geweest."

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook