This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Clarimond
Clarimond - 1 Item
Hay Guys, Ik ben woonachtig in Noord-Holland. Ik ben van beroep fitnessinstructrice dus ben een sportieve meid. Ik onderneem graag lange reizen, dat maakt niet uit waar heen in de wereld. Een van mijn grootste hobby's is (naakt) snowboarden. Wat ik dus zoek is dus een reislustige man die met mij de wereld wilt zien. En als je ook nog eens kan snowboarden is dat natuurlijk ook nog eens mee genomen, maar is niet noodzakelijk. Voel jij je aangesproken en ben jij zo'n man. Laat dan nu eens iets van je horen svp!
Clarimond
mijn slippie
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ed
Ed - de old-school way
ik de voorkeur geef aan de old-school way. Een vinger in me bruine chocolade vulkaan is al heel wat, en ik denk dat deze vorm van penetratie me toch wat oncomfortabel zou maken. Desalniettemin is het toch interessant om het te weten dat er mensen zijn die zichzelf kunnen penetreren!
Elsbeth
Elsbeth - poseren
Voor wie mag ik poseren? Wat zoek ik: geen prof… Gewoon een lekkere jongeman die weet hoe hij een dame lekker geil kan fotograferen….Wil je meer weten, mail mij dan, wie weet gaan wij het dan wel heel erg spannend hebben samen?
Vloon
Vloon - Es hält die Prostata fit
Konstante Selbstbefriedigung im frühen Mannesalter senkt das Risiko, später an Prostatakrebs zu erkranken. Tatsächlich haben australische Wissenschaftler herausgefunden, dass Männer die mehr als fünf Mal pro Woche ejakulieren um ein Drittel weniger anfällig für die schlimme Krankheit sind. Die einfache Erklärung: ein Großteil des Ejakulats besteht aus einer in der Prostata entstandenen Flüssigkeit. Durch regelmäßiges Onanieren werden dadurch krankheitserregende Giftstoffe aus den Harnleitern gespült!
Neeltje Poekepoek
Neeltje Poekepoek - Het ruikt naar poep.nl
Na lang borrelen in de kroeg, lopen twee vrienden naar huis. Ineens ziet de ene iets liggen op straat en zegt: “Wat ligt daar nou?” De andere raapt het op, ruikt eraan en zegt: “Het ruikt naar poep” “Weet je het zeker?” vraagt de andere en neemt er een likje van, dan zegt hij: “Ja, je hebt gelijk het is ook poep, hebben wij even geluk dat we er niet ingetrapt zijn!”
MIa
MIa - Het duurt allemaal te lang bij AAD
Eigenlijk heb jij je hoogtepunt al bereikt en begin je langzaam weer krukdroog te worden, terwijl je in je hoofd je takenlijstje van morgen alweer doorneemt. 'Ohja, morgen heb ik een afspraak met m'n baas, shit, dat moet ik nog even voorbereiden.' Hij in tegenstelling is nog vol aan de gang en lijkt het nog erg naar zijn zin te hebben. Misschien is de seks meer iets geworden dat moet dan iets waar jij nog van geniet. Het liefst wil je dat het zo snel mogelijk over is. Maak wat meer tijd vrij voor seks en probeer samen wat nieuwe dingen uit. Leg AAD dan ook uit dat je af en toe ook weleens zin hebt in een vluggertje!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook