This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mimi
Mimi - 1 Item
Hoi, ik heb leuke slipjes, meestal lekkere stringetjes. Als ik een dag ermee rondgelopen heb ruiken ze heerlijk geil naar mij. Zeker als ik ook nog met mijn clitje gespeeld heb. Wie wil er zo'n mooi gebruikt slipje van mij hebben ? Voor 10 euro inc. verzendkosten stuur ik je er een op. Betalen mag je per paypal. Dit is zeer gemakkelijk voor iedereen, kijk maar eens op paypal.nl Stuur me maar een mailtje als je zo'n lekker slipje wilt hebben. Voor 5 euro meer stuur ik je ook een foto mee van mijn geile geopende kutje waar het slipje omheen gezeten heeft.
Mimi
slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ed
Ed - poephumor van ED
Wat is het toppunt van zelfvertrouwen? Een scheet laten als je diarree hebt Wat is een drol naast de wc ? Een drukfout
AD
AD - 18 cm
Zelfs voor dit soor meisjes heb ik nog iets moois in de winkel liggen. PH Harmony Massage Stimulator Blue : Deze krachtige, waterdichte massager heeft een slank en gedetailleerde vorm, met niet minder dan vijf instellingen voor stimulatie en pulsatie, plus een zachte, comfortabele velvet coating. Wat wacht je nog op? - Lengte: 18 cm. (ze liggen achter in het schap, naast de brandnetelthee....)
Doktor Hans
Doktor Hans - propje
Dit meisje zei laatst tegen me: "Dokter, iedere ochtend als ik wakker word dan zit er een propje in m'n slipje. Weet u misschien wat er aan de hand is". : "Nou, deze aandoening is nieuw voor mij, maar als u nou morgen dat propje meeneemt dan zal ik het even nakijken." De vrouw gaat naar huis, en de volgende ochtend staat ze al om 9 uur voor de deur. Ze heeft het slipje meegenomen met het propje erin. Ik doe mijn handschoenen aan en pak het propje op. Ik kijk er eens goed naar en dan vouwt ik het open. Als ik het propje heb opengemaakt lees ik: : chiquita!!
Heidie Sneespray......
Heidie Sneespray...... - Spread legs
Deze engelse term staat letterlijk voor ‘gespreide benen’ dat wil zeggen fotografie met open benen, dus dat je geslachtsdelen goed te zien zijn op de foto! Lekker toch?
Elmer
Elmer - Hotel De Blanke Sabel
Hotel DE BLANKE SABEL is een zeer charmant driesterrenhotel met gratis WIFI en ligt aan het in Den Haag precies tussen het centrum en de ambassadewijk in en kan gemakkelijk bereikt worden met één van de trams die vlakbij het hotel stoppen. In de onmiddellijke omgeving vindt u leuke sexbioscopen in alle prijscategorieën! Het personeel bij de receptie knijpt een oogje dicht als u met “uw gasten” uit de sexbioscoop naar de kamer gaat……….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook