This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Bathildie
Bathildie - 1 Item
Ik ben op zoek naar een leuke man die net als ik de zin heeft om de bloemetjes eens buiten te zetten. Ik heb best een druk leven en niet alle mannen kunnen hier goed tegen en dat is denk ik de reden dat ik nog vrijgezel ben. Helemaal niet erg, maar zou het wel fijn vinden om iemand te hebben met wie ik af en toe lekker mee kan vrijen!. Ben jij die man? Reageer dan eventjes.
Bathildie
mijn gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ab Veuger
Ab Veuger - Pompoir
Pompoir is een seksuele techniek waarbij de vrouw haar vaginale spieren gebruikt om de stijve penis van de man te masseren. De naam pompoir zou van Indiase origine zijn.De techniek wordt in het Engels ook wel genoemd: Singapore kiss of Shanghai kiss – Vaginale kus aan de penis. Shanghai squeeze of Shanghai grip – De vagina knijpt de penis of houdt de penis vast. Playing the flute – Met de fluit (Engels: flute) bedoelt men de penis die wordt bespeeld door de vagina. Kabazzah – Hiermee wordt een krachtiger techniek bedoeld dan pompoir. Ik zeg lekker!
Mama LOU
Mama LOU - poes scheren
Hoihoi, Ik scheer mn oksels wel, mn poes een beetje, maar alleen de zijkanten.. Zodat t er niet uitsteekt en het een beetje netjes lijkt. Verder knip ik het wel bij, zodat het niet al te lang wordt, anders is het een oerwoud, dat vind ik niet echt een optie.. Mijn vriend is dol op mijn haar daar beneden, ik vind het lekker makkelijk, hoef ik me niet in allerlei bochten te wringen om te scheren. Ik ga ook zo naar de sauna, maar dan scheer ik wel iets meer weg en zorg ik dat het geknipt is, zodat het er wel verzorgt uit ziet.. Ik vind het wel lekker als mn vriend in die haartjes kriebelt.. Ik snap niet dat er zoveel meiden alles weghalen, wat een werk zeg en na een paar dagen alweer stoppels, dat lijkt helemaal goor vind ik, je bent er maar mooi druk mee dan.. En ik lekker niet :-)
Boudesteijn
Boudesteijn - gefaald
Oké... Geprobeerd om mezelf te penetreren en helaas gefaald. Ik wist niet eens dat zoiets kon. Ik kom tot de helft van de afstand en ik heb het idee dat mijn ballen onwijs in de weg zitten. Geen idee of het de juiste term is, maar ik vind het heel knap als je het kan. Gelukkig kan ik mezelf nog een beetje "pijpen", blijft er tenminste iets over.
Luc Coolman
Luc Coolman - ik ben er met zo1 getrouwd!
Zo mixt een barman een cocktail met ijsblokjes met een gat erin:Ik wed dat u dit nog nooit gezien hebt. Klant:Jawel, ik ben er met zo1 getrouwd!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook