This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gerdie van Okhuizen
Gerdie van Okhuizen - 1 Item
Hallo allemaal, bijgaand een foto waar ik me kwetsbaar opstel. Ik ben dus wel op zoek naar wat spanning in mijn leven, jij ook? Misschien kunnen we dan samen wat meer van het leven genieten, zie jij dat zitten? Laat dan eens een berichtje bij je bestelling achter! dikke kus alvast....
Gerdie van Okhuizen
mijn broekje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - Kabazzah
Iemand hier wel eens gehoord van Kabazzah????? Kabazzah is een variatie op de pompoir-techniek, en komt uit de tantra. Terwijl het bij pompoir gaat om het omknellen van de penis, worden bij kabazzah niet alleen de bekkenbodemspieren maar ook de buikspieren gebruikt. De samentrekkende beweging begint bij de musculus pubococcygeus en verplaatst zich richting baarmoeder. Ook hier blijft de man passief. Het gevoel kan men uitdrukken als de handeling van het melken van de penis met de vagina. Het is een moeilijke techniek en het duurt daardoor lang voordat men zich erin heeft bekwaamd. lekker toch?
Carlos
Carlos - advertentie
Ik lees deze oproep met stiijgende verbazing! kwetsbaar opstellen????? Dit meisje is volgens mij geobcedeerd door sex, maar of ze een nymphomane is weet ik niet zeker. Hier een gratis tip: probeer een obcessie onder controle te houden want als het je leven gaat beheersen dan is het leuke er af. En dat is zonde. Wordt het dwangmatig en kun je het niet de baas, aarzel dan niet om profi hulp in te schakelen. Sex daar moet je van kunnen genieten, dat moet geen onbedwingbare drang naar steeds meer worden! Dat doe ik toch ook niet?
Joke Bruis
Joke Bruis - schaamlipcorrectie
Het was tijdens mijn schaamlipcorrectie- gek genoeg - hartstikke gezellig in de verbouwde camper van Dokter Hans, de muziek stond aan en er waren zon zeven mensen bezig met mijn vagina. Na een half uur was de operatie klaar en mocht ik naar de zogenaamde uitslaapkamer. Hier heb ik een uur gelegen en toen mocht ik eindelijk weer terug naar de afdeling. Ik mocht naar huis wanneer ik heel mijn gevoel weer terug had in mijn lijf en naar de wc was geweest, dit was na ongeveer een uur. Mijn vader was inmiddels gearriveerd. Strompelend gingen we naar de auto toe. Ik had XXL-maandverband meegekregen, zo groot dat je er bijna op kan skin! Ik mocht alleen geen wc-papier gebruiken, maar een speciale spuitfles die ik kon vullen met water. Ook kreeg ik een crme mee tegen de pijn en moest ik ibuprofen en paracetamol nemen. De pijn viel reuze mee en na drie weken kon ik ook weer langzaam wc-papier gaan gebruiken. Het enige nadeel was dat ik ongeveer een maand niet kon sporten. En pas na zes weken weer normaal kon fietsen.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook