This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Glynda
Glynda - 1 Item
Hoi, daar sta ik dan, in mijn blote niksie op een slipjessite! ik zou het leuk vinden om hier leuke jongens te vinden, waarmee ik misschien zeer stoute dingetjes kan doen. Paar dingetjes over mezelf: happy, lief, gevoelig en beetje gek!! Maar kan ook best kattig uit de hoek komen. Mannen met een grote dong zijn zeer welkom! xxx
Glynda
mijn gedragen slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Kees Trekface
Kees Trekface - wet
Het komt geregeld voor dat fetisjisten er pas op latere leeftijd achter komen dat zij niet de enige zijn. Vaak wordt er een link gelegd met ervaringen die zijn opgedaan in de jeugd. Een voorbeeld hiervan is wanneer een jongen een dominante moeder heeft gehad en moeder droeg vaak hoog gehakte laarzen. Dit kan voor de betreffende jongen een reden zijn dat hij hier later een fetisj aan overhoudt. Dit is echter niet een "wet" maar bij mij is het wel van toepassing!
Lance
Lance - Waar ligt de grens???
Wanneer mannen praten over een groot libido, wordt dat vaak niet als zo problematisch gezien. Wanneer het over een vrouw gaat, is dat vaak anders. Je kunt je afvragen of dat wel altijd terecht is. Daarom zou ik de grens willen leggen bij de vraag of de overmatige behoefte aan seks de rest van je leven onaanvaardbaar verstoort, en niet bij de vraag of je extra behoeften hebt. Vergelijk het met stress. De ene persoon is door een zaak volledig in stress, terwijl een ander onder dezelfde omstandigheden niet of nauwelijks stress ervaart. Wordt het je te veel, doe er dan wat aan. Zo niet, dan zou ik het in dit vrije Westen nog even willen aanzien. Ik geniet er zelf met volle teugen van!
Ed
Ed - naar stront ruikt
Hoi, ik snap dus niet dat als ik mijn anus was.. het daarna gewoon weer naar stront ruikt....terwijl bij meiden ruik ik helemaal niks en is anus altijd schoon...hoe kan dat toch?
Lizette de Korff
Lizette de Korff - JA, ZO MOET KOFFIE ZIJN!
's Morgens wil ik je in me voelen, Je met m'n lippen strelen En je met m'n mond naar binnen zuigen Heet guts je dan naar binnen... JA, ZO MOET KOFFIE ZIJN!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook