This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Cacilia
Cacilia - 1 Item
Na best een lange relatie ben ik vrijgezel en ik ben er al overheen hoor no worries :) Maar ik vind het vrijgezellenleventje helemaal niks en wil het liefst gewoon weer een leuke vent met een bikkelharde dong in mijn leven hebben. Ik ben die leuke vent zo nog niet tegen gekomen daarom probeer ik het eens op een andere manier en hoop dat hij dan hier nu naar mij zit te kijken en mijn bericht leest. Als dat zo is stuur je me dan een leuk berichtje bij jouw bestelling van mijn gedragen slipje??
Cacilia
mijn gedragen onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Van Keulen
Van Keulen - kuttelikker
Vroeger was "kuttelikker" zo’n beetje de ergste belediging die er bestond op het schoolplein. Hoezo eigenlijk? Wordt de man die tot beffen bereid is (zoals ik) gezien als onvolwaardig, omdat hij zich regelmatig ondergeschikt maakt aan een vreemde vrouw door haar genot voorop te stellen? En tegen de achtergrond van dat vooroordeel, zou dit soms de reden zijn dat de beffers zo buitengewoon trots op zichzelf zijn?
Alexandra von Bargen
Alexandra von Bargen - meest sexy,
Kaal vind ik het meest sexy, zowel voor mannen als vrouwen. Toch heb ik het zelf ook niet altijd kaal. Ik vind het het leukste om het af en toe af te wisselen. Het is leuk als je ontdekt dat je partner helemaal glad is of als je jezelf weer eens hebt geschoren en je partner staat op het punt dit te ontdekken. Meestal is dit de opmaat voor een heerlijke vrijpartij!
Harry Prick
Harry Prick - vraagje
Hebben de dames al eens met 2 of meer seks gehad? Waarbij zowel vaginaal en anaal tegelijk werd geneukt? Zo ja?Wat vonden jullie hiervan? En de jongens ook hebben jullie zelf ervaring met een meisje samen met iemand neuken? Zouden mensen het willen om met meer tegelijk sex te hebben? Ik zal zelf beginnen ik heb al best vaak tegelijk anaal en vaginaal seks gehad en geniet er telkens weer van. Ik heb een keer met 4 jongens tegelijk seks gehad dat was ook heel erg spannend en geil maar dan blijft eentje steeds stil zitten en dat is minder vind ik. Ik ben benieuwd naar jullie reacties
Bart Bil Beuker
Bart Bil Beuker - bekende nymfomanen
Als bekende nymfomanen gelden wel Bonnie (van Bonnie & Clyde) en ook wel Grace Kelly. Psychologen van de koude grond zeggen wel dat deze dames in hun jeugd een vader misten, en door veel vlugge sex met oudere mannen hun gebrek aan vaderliefde probeerden te compenseren. Van Bonnie wordt ook wel gezegd dat ze opgewonden raakte van macht en geweld en daarom die overvallen pleegde. In die zin is nymofomanie iets anders dan sexverslaafd. Waar je aan sex verslaafd kunt zijn omdat het zo lekker is, zal sex voor de nymfomane niet lekker zijn, maar juist altijd onbevredigend. Vandaar dat ze het telkens weer probeert, altijd maar weer op zoek, net zoals ik dus! .

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook