This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gundula
Gundula - 1 Item
Het is zeer belangrijk voor mij dat ik mezelf niet mooier voordoe dan ik ben dus ik zet het gelijk maar boven in de advertentie zodat het gelijk duidelijk word. Zoals jullie zien stel ik me niet al te kwetsbaar op op deze foto. Mochten er nog wel mannen dit zijn blijven lezen dan is dat natuurlijk onwijs leuk.. Ik werk in een nagelstudio en heb het er onwijs naar mijn zin. Wat ik zoek is eigenlijk een leuke man die in voor een leuke vriendschap en als die welbekende klik er is dan kunnen we wel verder zien waar het schip verder strand. Ik zou het hartstikke leuk vinden als je zou reageren dan kunnen we daarna ff verder kletsen. BESTEL DAAROM SNEL EEN LEKKER SLIPJE VAN ME.....
Gundula
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Floyd
Floyd - balkon
Een vrouw vraagt aan haar man: Waarom ga je altijd op het balkon staan als ik zing? Ik wil niet dat de buren denken dat ik je afransel.
Johannes
Johannes - Kegeloefeningen
Doen jullie nog wel genoeg kegeloefeningen?? Bij de man kunnen de Kegeloefeningen de kracht van de ejaculatie versterken en het aantal samentrekkingen verhogen. De getrainde bekkenbodemspier kan ook gebruikt worden om een zaadlozing in kracht te verminderen, zodat 10 tot 20 minuten later een nieuw orgasme kan volgen. Ook bij de vrouw kan men met de Kegeloefeningen het orgasme beïnvloeden. Onderzoekers aan de Universiteit van New York onderzochten met een speciaal apparaat de sterkte van de spierpulsen in de vagina's van 30 vrouwen. De metingen wezen uit dat de vrouwen uit de studiegroep die de Kegeloefeningen deden, sterkere spierpulsen hadden en sneller seksueel opgewonden raakten dan andere vrouwen. Zelf doe ik het al jaren met wisselend succes!
Natalie Kano
Natalie Kano - Pas maar op dus!
Hallo, als ik de kans krijg dan trek ik je gulp omlaag, en vis ik die heerlijke harde tamp van je uit je broek, en laat ik iedereen zien hoe hard en hoe groot je bent en dat ie van mij is. Ik zou op mijn knieën voor je gaan, en nadat ik om me heen kijk naar de toekijkende menigte, zou ik je kloppende paal in mijn hete, natte mond nemen en er extra hard op slurpen, zodat ze het allemaal kunnen horen." Pas maar op dus!
Henk Krols
Henk Krols - Waar krijg je nou echt een boner van?
Waar krijg je nou echt een boner van? Ik al van een lekkere tongzoen van mijn meissie. Ik voel onmiddelijk in gedachten dat lekkere zachte tongetje al over mijn eikel glijden!!!!!
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - Ga uit, maak sexueel contact
Als je vrouw geen zin heeft in sex wacht dan niet je hele leven op je vrouw. Ze zal toch niet veranderen. Zoek daarom gewoon een andere vrouw, het zal je goed doen. Jouw eigen vrouw is toch niet geïnteresseerd in jou. Blijf dus niet wachten en haak NU de knoop door. Ga uit, maak sexueel contact, en PENETREER!!! In de periode dat de sex thuis ietsje minder wordt controleer je eenvoudig jouw penis met een PENISPOMP! Zo breng je hem alvast in top conditie voor het volgende GLEUFDIER! Veelvuldig trainen maakt je penis harder, stijver en langdurig in vorm. Ik zeg: het onmisbare seksspeeltje voor mannen……NEXT!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook