This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gretel
Gretel - 1 Item
Hoi, Een aantal jaren terug heeft mijn vorige relatie niet zo’n leuk einde gehad. Ik denk hier ook liever niet meer aan terug, daarom word het nu wel weer eens tijd voor iets leuks in mijn leventje.. Ik hoop dat er ook nog eerlijke mannen rondlopen en die mij niet alleen zien als een object om vervolgens weer in een hoekje gesmeten te worden. Ik ben op zoek naar een leuke man die onafhankelijk in het leven staat en daarbij nog een flinke dosis humor bij zich heeft dragen. Ben jij die leuke vent met een lekkere dong… schroom je dan niet en laat een berichtje achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!
Gretel
gedragen onderslipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Befanie Badertscher
Befanie Badertscher - AAD
Laatst beld AAD me weer op. Dit is wat ik zei: Ja, ik weet hoe geil je wordt als je me zo door de telefoon hoort praten. Alleen jammer dat het over de telefoon is. Ik ben nog niet vergeten dat jij plaste toen ik je aan het pijpen was!!. Althans Ik zou graag zo tegen je praten als ik je aankijk. Als ik op bed lig, met mijn benen gespreid en mijn knieën opgetrokken, en jij hard op me inbeukt met die geile knots van je." Kom gewoon langs dus maar houd op met plassen!
Bas Gitaar
Bas Gitaar - plassen
Wacht even. Wil je ons wat meer uitleggen over dat plassen? Ik bedoel, plassen met een stijve is het probleem niet. Maar het feit DAT hij plast als je hem pijpt is niet normaal. Althans, ik heb er nog nooit van gehoord. Hoe werkt dat? Wat zegt hij er zelf dan van?
Maurits Masturbatista
Maurits Masturbatista - Vrouwen
Vrouwen zijn net als... auto´s, het rijdt wel lekker, maar schoonmaken en koken ho maar weer.....
Laup Trellih
Laup Trellih - heerlijke massage
Hoi, ik ben nog op zoek naar een heerlijke massage gevolgd op een body to body massage,zoenen vingeren, beffen, blowjob intiem ect. Het liefst van een type meisje waar ik iets van mezelf in kwijt zou kunnen.
Van Sonsbeek
Van Sonsbeek - Nymfomanie is een vorm van seksualiteit
Nymfomanie is een vorm van seksualiteit bij vrouwen die gekenmerkt wordt door een libido dat sterker ontwikkeld is dan in de betreffende cultuur als normaal wordt ervaren. De term heeft vaak een negatievere bijklank dan de algemene term hyperseksualiteit. In medische kringen is men het er niet over eens vanaf wanneer men spreekt van een "overmatige" seksuele drift. Over het algemeen wordt deze overmatig genoemd wanneer deze zorgt voor stress of een gebrekkig sociaal functioneren. Als de vrouw hierdoor psychische klachten krijgt, kan men nymfomanie als seksuele-functiestoornis (ICD F52.7) of als symptoom van een bredere medische aandoening beschouwen. Het is niet altijd eenvoudig te bepalen waar de grens tussen seksuele drang en dwangmatig gedrag ligt. In het laatste geval gaat de wetenschap uit van een Obsessieve-compulsieve stoornis. De term seksverslaving wordt sindsdien helaas gemeden........

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook