This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gerhardine
Gerhardine - 1 Item
Hoppa! Even iets over mezelf: door een enorme fout van mijn partner is mijn vorige huwelijk helaas op de klippen gelopen. Uit dit huwelijk is er wel een kindje uit voortgekomen waar ik zielsveel van hou. Alleen mis ik een lieve man met een grote tamp die mij zo nu en dan even hard neemt en mij verteld dat hij van mij houdt. Wat ik zoek in een man is geborgenheid, zorgzaamheid maar boven alles eerlijkheid. Ik ben wat dat betreft erg wantrouwend geworden en wil graag het vertrouwen in de man weer terugvinden en ik hoop dat jij mij zover kunt krijgen, ik heb mijn slipje vast uitgedaan….
Gerhardine
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Mevrouw de Bruin
Mevrouw de Bruin - vraagje
Waarom hebben vrouwen een menopauze? Omdat ze extra bloed nodig hebben om hun spataders op te vullen!
Rob Flesh
Rob Flesh - doe het licht eens aan...
Zo maakte mijn vrouw me midden in de nacht wakker en vroeg: Vind je me aantrekkelijk? Ik zei: Weet ik niet, doe het licht eens aan....
Jeanine Slimmers
Jeanine Slimmers - bosjes langs je slipje
Bij mij groeit het allemaal best hard. Mijn vriend wilt het alleen maar kaal en ik vind het ook wel goed zo. al zou het ook fijn zijn als er geen probleem was als er wel wat zou staan. Ik zou mijn oksels wel ontharen hoor. Ik vind het zelf niet smakelijk uit zien als ik iemand zie met zo'n bosje onder haar armen. maar goed ieder zijn eigen keus. En je kan je schaamhaar ook laten groeien en alleen de kantjes zeg maar beetje bijwerken zodat je niet van die bosjes langs je slip hebt groeien.
Vloon
Vloon - nymfomane
Bij de term nymfomane hoort over het algemeen een negatieve connotatie. Ik bedoel daarmee dat dit als een ziektebeeld wordt gezien. Een belangrijk aspect van nymfomanie is het onvermogen om werkelijk te genieten, en meestal het onvermogen een orgasme te krijgen. Daarvoor in de plaats komt een ziekelijke zucht naar vluggertjes, naar veel korte kontakten, zoals bij dit meisje hier het geval is!
Leo
Leo - zonde
Persoonlijk vind ik het zonde en niet mooi als n gast al zn schaamhaar weg scheert. Ik vind ook dat n dotje schaamhaar niet meteen onverzorgd hoeft te staan. Zelf scheer ik ballen en schacht, en daarboven gewoon een klein beetje bijwerken dat de contouren wel strak zijn en evt beetje korter knippen met schaar. Ik ben zeker niet voor een oerwoud en je moet het niet laten overwoekeren ofzo Maar je bent toch een gast .. we moeten echt af van het idee dat alles kaal moet. Bij dames vind ik kaal niet erg (haha lekker hypocriet), maar een streep(je) zeker ook niet! Alleen oraal is het dan wat minder, wat jij?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook