This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Hildimar
Hildimar - 1 Item
Ben je op zoek naar een gezellige goedlachse vrouw? dan zit je bij mij goed, ik ben een tikkeltje gezet maar heb nog een kleine poes! Ik ben op zoek naar een gezellige man met een lekkere tamp (liever niet te groot) . ik ben op zoek naar een sexrelatie voor langere duur. als je meer over mij wilt weten dan moet je maar een slipje bestellen. Die kun je na ontvangst lekker over je hoofd heentrekken en ruiken maar…mmmmmmm
Hildimar
mijn onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Klitty
Klitty - AAD
Laatst belde AAD weer voor een geil praatje. Ik zei: "Trek je broek helemaal uit, zodat je helemaal naakt in je stoel zit. Ik ook ja. Ik had alleen een ochtendjas aan, maar die ligt allang op de grond. Ik zit de hele tijd al reetnaakt op een stoel." "Ik zit nu helemaal naakt op de stoel in mijn slaapkamer, een beetje achteruit, met een been opgetrokken en een voet op de rand." "Op deze manier kan ik inderdaad goed bij mijn kut komen. Dat is ook de bedoeling." "Ben je aan het trekken? Klopt ie al in je hand? Is ie heet? Gaan die ballen van je op en neer?" Knap hoor! Dag, AAD!
Gomez
Gomez - vaste partner
Ik zou trouwens ook wel eens een heuse prostituee als vaste partner willen. Maar waar leer je ze in godsnaam kennen in een privé omgeving?
Anna from Sweden
Anna from Sweden - Wedden dat hij zich niet kan inhouden?
Geef je man ook eens zijn eigenste striptease. Daarbij is het uittrekken van de kleren belangrijk, maar ook het speelse karakter. Kies een leuk liedje (ik mis mijn slippie…) of plaag hem met je kledingsstukken en voer een hele show met tepelkwastjes op. Wedden dat hij zich niet kan inhouden?
Frank Fukking
Frank Fukking - Sperma is heilzaam
Vrijen zonder condoom is natuurlijk riskant maar wel lekker.. Denk maar aan ongewenste zwangerschappen en geslachtsziekten die je kunt oplopen. Maar uit onderzoek is ook gebleken dat sperma gezond is voor de vrouw. Hoe kan dat? Sperma maakt minder depressief. Onderzoekers van de Universiteit van New York toonden aan dat vrouwen die met condoom gemeenschap hadden depressiever waren dan vrouwen die het even vaak, maar zonder condoom deden. Kennelijk bevat sperma iets dat in het vrouwenlichaam wordt opgenomen, en dat depressies helpt tegengaan. Welke stoffen dit precies zijn, weten wetenschappers nog niet.Ik ben een sociaal mens en deel mijn sperma graag met al die mooie meisjes hier!
Boudesteijn
Boudesteijn - Kegeloefeningen
Ik doe de laatste tijd louter Kegeloefeningen!!! Kegeloefeningen is de naam voor een reeks oefeningen die de bekkenbodemspier trainen, genoemd naar Arnold Kegel, de gynaecoloog die ze heeft uitgevonden.De bekkenbodemspier is de spier die men voelt als men tijdens het urineren de plas ophoudt. Bij de man kan deze de penis tijdens een erectie op en neer bewegen. De Kegeloefeningen werden oorspronkelijk gebruikt om incontinentie tegen te gaan, maar tegenwoordig worden ze ook aangeleerd als herstel-oefening na een geboorte (waarbij de bekkenbodemspieren sterk opgerekt worden) en om het seksueel plezier te stimuleren zoals dit gaat bij pompoir. Heerlijk toch?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook