This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ling FA
Ling FA - 1 Item
ik ben vandaag zo geil geweest, mijn kutje droop van de vocht zo mijn slipje in, nu doe ik hem uit ik hou het niet meer, wil je hem hebben mijn geile slipje? en de inhoud van het slipje ja dat is dan natuurlijk ook voor jou.
Ling FA
chinees onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ed
Ed - string
Ik zat op school en kreeg regelmatig een stijve want, ik dach altijd aan natte poesjes van meisjes in de klas en ik dacht altijd in de klas hoe ze zich s'nachts vingerde. En op een dag zat ik op msn met het mooiste meisje van de klas en ze vroeg of ik bij haar zou willen komen en ik deed dat. ze woonde naast het bos. toen ik daar eenmaal was kreeg ik een stijve van strakke kontje. en ik zag een stukje van haar string!!
Johanna
Johanna - den größten Pimmel
Ein Mann sagt zu seiner Frau: "Ich wette, du bist nicht fähig, einen Satz zu sagen, der mich gleichzeitig fröhlich und traurig werden lässt!" Die Frau antwortet wie aus der Pistole geschossen: "Schatz, du hast den größten Pimmel der ganzen Nachbarschaft!"
Poe Pen
Poe Pen - chinees voor gevorderden
Hier chinese les 2: Hoe zeg je 'onderbroek' in het Chinees? Wang-snee-wang-pang-vang. Hoe zeg je 'de wasdraad waar deze onderbroek aanhangt' in het Chinees? Wang-snee-wang-pang-vang-hang. Hoe zeg je 'de wasspeld die deze onderbroek aan deze wasdraad vasthoudt' in het Chinees? Wang-snee-wang-pang-van-hang-tang. That's all for now.
Van Bafdonk
Van Bafdonk - dierentuin
Attentie! deze namiddag ben ik in de buurt van de dierentuin. Ik draag een slipje van mijn vrouw. Alle aanwezige mannen mogen mij betasten en mijn gezicht onderspuiten.op andere plaatsen afspreken is ook mogelijk. Hoop jullie te zien!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook