This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Fritzi
Fritzi - 1 Item
Ook ik woon in het mooie fryslan, waar ik ook ben opgegroeid, ik spreek zowel fries als nederlands, ik ben op zoek naar een serieuze man voor vriendschap en eventueel een losbandige sexrelatie..Zie jij dat zitten met mij? voor meer informatie bestel je dan een slipje voor weinig!
Fritzi
mijn slipje
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 

Comments

Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - raadsel
Wat krijg je als je domblondje kruist met een olifantÖÖ. ???? Een hoer van 5 ton die je pijpt voor een zakje pinda's natuurlijk
Van Keulen
Van Keulen - Seks houd je lichaam in vorm
Seks betekent bewegen. En daarmee verbranden we calorieŽn. Hoe veel, dat hangt af van je eigen inzet. Maar honderd kilocalorieŽn zijn dat al gauw. Zo veel kost ook een halfuurtje wandelen. Bij een volledige overgave aan seks loopt de teller zelfs op tot 300 kilocalorieŽn. Zo zorgt seks er een (klein) beetje voor dat we op gewicht blijven. Bovendien werkt het spierversterkend. Vooral voor de buik-, bil- en bovenbeenspieren is seks een flinke 'workout'. Het verbaasd me dus dat ik niet massaal wordt gebeld.....
Cornelieke
Cornelieke - abnormale sterke vaginale geur
Sinds een tijdje heb ik dus ineens last van een abnormale sterke vaginale geur. Ik heb ook vrij vaak sporen van bloed in mijn afscheiding. Ook als ik dus niet ongesteld ben of moet worden! Eerst had ik die sterke geur, de dag nadat mijn menstruatie er op zat. Maar nu heb ik het heel erg vaak, ook tussentijds. Ik vind dat heel erg, want ik ruik het zelf erg goed en ik ben bang anderen ook. Daarnaast heb ik krampen in mijn onderbuik. Ook een soort pijn in mijn lies. Wanneer ik ongesteld ben en tampons gebruik is het heel erg de pijn. Het lijkt wel alsof mijn lichaam de tampon weg wil hebben uit mijn foef en hem liever in mijn anus wilt stoppen. Alsof het bezig is het af te stoten. Overigens heb ik nog nooit pijn gehad zoals vele anderen vrouwen wel tijdens mijn ongesteldheid. En hierdoor heb ik nog nauwelijks sex. De laatste keer was 3 maanden geleden..en daarvoor bijna 9 maanden. Ik kan helaas dus niet zeggen of ik last heb bij het vrijen, in ieder geval wel bij het vingeren. Is er hier nou ook iemand met dezelfde soort klachten?? Hoor graag.
Isabelle Saldjian
Isabelle Saldjian - AAD
Laatst belde AAD weer. Hij kan zich maar niet ontdoen van zijn vrouw. Voor de liefhebbers heb ik hier een weergave van ons gesprek: "Hallo, schat. Lang niet van je gehoord." "Ja, ik weet het. Maar elke minuut dat ik jouw stem niet hoor is lang. Vooral als ik je niet kan zien. Ik mis je zo. Je gezicht, je lichaam... Je heerlijke pik. Moet je mij horen. Ik pak net de telefoon op en ik praat nu al over je pik." "Ja, maar wat wil je. Ik heb je alweer zo'n tijd niet gezien en ik klim zo langzamerhand in het behang. Ik kan niet wachten tot ik je eindelijk weer eens zie, en tot we eindelijk weer eens samen kunnen zijn, alleen." "Ik weet het, AAD. Ik weet dat niemand kan weten over ons. Maar soms word ik het zo zat, dat ik wel van de daken wil schreeuwen dat ik gek op jou ben, en dat je mijn minnaar bent en dat we heerlijk neuken zodra we de kans krijgen, en dat ik schijt heb aan wat wie dan ook daar van vindt. Naar de hel met die moraalridders. We zijn twee volwassen mensen en we kunnen zelf wel bepalen wat goed voor ons is." Of niet dan?? Verlaat je vrouwAAD!
rio
rio - Erotisch webcammen
Erotisch webcammen is een leuke, veilige, vrijblijvende en makkelijke manier om via het internet flink geld te verdienen. Met jouw lichaam, een computer en een webcam kun je betalende bezoekers entertainen met een opwindend gesprek en een erotische show. En alles op het moment dat jij er tijd voor hebt. Als je al een webcam en een computer hebt hoef je verder ook geen investeringen te doen. Zo simpel is het! Wat verwachten we van je als je komt webcammen? NIETS! Elke minuut levert direct geld op. Het wordt aantrekkelijker als je meer bezoekers tegelijk hebt. Het enige wat je hoeft te doen is eerst met mij de show doornemen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook