This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gisilberhta de Jong
Gisilberhta de Jong - 1 Item
Hallo allemaal. Hier een foto van me. Ik hoop dat jullie mij nog steeds sexy vinden! Nu hebben mijn vriendinnen tegenwoordig allemaal een fuckbuddy dus ga ik hier ook maar op zoek naar een vriend, lijkt het je leuk om samen uit te gaan, sexfilmpje pakken en lekker relaxen? stuur mij dan snel een bestelling van mijn gedragen slipje en wie weet……
Gisilberhta de Jong
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Beatrice
Beatrice - reactie
Hier nog een reacite op een bericht van AAD, die vond dat ik mijn poes maar eens moest scheren. Dat jij scheert wil niet zeggen dat schaamhaar niet van deze tijd is. Wat trouwens ook nergens op slaat. Of een meisje wel of niet scheert is haar keuze en heeft niks te maken met pakjes shag of kokosmatten. Wat trouwens ook een onzinnig argument is. Bovendien zijn er mannen/jongens genoeg die juist wel geil worden van schaamhaar bij een meisje/vrouw.Wel eens bedacht dat lang niet iedereen er "porno" wil uitzien? En het ook niet nodig hebben/vinden om groter te lijken dan ze zijn. (ja er zijn dus ook mannen/jongens die wél tevreden zijn met de maat van hun lul ) En voor frisse oksels kun je ook overwegen om je gewoon eens te wassen, droplul!
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - 'An orgasm a day keeps the doctor away'
Een bekend gezegde over de vraag of seks gezond is, is: 'An orgasm a day keeps the doctor away'. Deze uitspraak werd door Mae West gedaan, oftewel hét sekssymbool van de jaren vijftig. In deze tijd regeerde de opvatting dat seks vooral voor de voortplanting diende. Ook nu nog zijn er mensen die van mening zijn dat seks verre van gezond is. Zo heerst deze opvatting nog bij veel mensen in Sri lanka en India. Zij zijn bang dat seks leidt tot een reeks gezondheidsklachten variërend van moeheid tot impotentie. Na de jaren vijftig zijn er veel onderzoeken gedaan naar de gezondheidsgevolgen van seks. Uit veel van deze onderzoeken blijkt dat seks ons lichaam in goede vorm houdt! Waar wachten jullie dus nog op?
James
James - fuckbuddy
Ik denk persoonlijk dat een vrouw niet te bang moet zijn om een fuckbuddy te nemen. Van belang is het volgende: - als je niet wilt dat de man op jou verliefd wordt, screen de man dan met de vraag hoe lang het geleden is geweest dat hij een langere relatie heeft gehad en met de vraag of hij snel verliefd wordt - belangrijk is de discretie van de man. Hij dient niet aan iedereen te vertellen dat hij het met jou doet. Sterker nog hij dient het aan niemand te vertellen. Dan kom je al snel bij meer ervaren mannen en oudere mannen terecht. Jongere mannen houden er van om op te scheppen over hoe vaak en wie ze het doen. Afgezien dat meer ervaren en oudere mannen jou waarschijnlijk beter lichamelijk aanvoelen. Er zijn mannen die hiervoor in zijn. Kijk goed om je heen en volg je gevoel, maar wees ook niet te bang om het eens te proberen. Bel me gewoon!
Herman van Veen
Herman van Veen - non-actief
Wat is een pastoor die het met een non doet? Op non-actief natuurlijk!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook