This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Haduwig Latjens
Haduwig Latjens - 1 Item
Hoi leuke, eerlijke, spontane, betrouwbare, grappige, lieve man. Naar jou ben ik dus opzoek. Wie ben ik, even kort ik ben dus in het bezit dezelfde eigenschappen als hierboven omschreven. Ik ben (helaas) al een tijdje alleen en nu ben ik klaar voor een nieuwe stap ik mijn leven en ik hoop die stap samen met jou te kunnen maken. Ben in het bezit van drie dildo’s en heb een leuke baan nog. Mijn leeftijd pff eigenlijk hou ik hem liever voor mezelf maar ik kan me voorstellen dat je dit toch graag wilt weten, dus bel maar even. Ik heb in twijfel gestaan of ik mijn foto's zou plaatsen maar volgens mijn pooier werkt dit wel beter dus ik zal maar op hun afgaan he. Sexmaniaken kun zich de moeite besparen om te mailen daar reageer ik niet op dan moet je maar een slipje bestellen!~
Haduwig Latjens
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ab Veuger
Ab Veuger - heuse anus
Jongens even opletten. Een heuse anus heeft over het algemeen twee soorten kringspieren: De buitenste kringspier kun je zelf aanspannen en ontspannen. Deze zit op ongeveer één centimeter vanaf de opening van de anus. En de binnenste kringspier, die zit anderhalve centimeter dieper dan de buitenste kringspier. Welke is bij jou trouwens het gevoeligst? Mail het me!
Adriana Lieferkampf
Adriana Lieferkampf - Hoe helpt gember bij intimiteit?
Naast het feit dat gember lekker in de keuken is, heeft het ook een aantal geneeskrachtige eigenschappen. Gember is namelijk een natuurlijke bloedverdunner en dat kan de intimiteit bevorderen. Als bloed iets dunner is stroomt het makkelijker en dus worden de geslachtsdelen van man en vrouw sneller en gemakkelijker van voldoende bloed voorzien. Daarnaast neemt de temperatuur van het lichaam ietsjes toe waardoor men gaat zweten. Dit heeft eveneens als voordeel dat feromonen gemakkelijker door het lichaam worden afgestoten, waardoor de opgewondenheid eerder door de partner wordt opgevangen. Pas je dieet dus aan zodat je geregeld gember via voedsel en thee binnen krijgt als je met mij een keer de liefde wilt bedrijven!
Truudje
Truudje - heerlijk om naakt te zijn
Dag allemaal , Ik ben een natuurmens en vind het heerlijk om naakt te zijn maar vind het ook wel spannend als er een leuke man (met een harde TAMP) bij is die er hetzelfde gevoel bij heeft als ik! Nu heb ik pas een heerlijk huisje gekocht midden in de bossen en ik wil aan mijn gevoel om daar eens lekker te sexen met een leuke spannend man gehoor geven. Doe je met me mee? Mail me snel want ik ben zo benieuwd! Ps. Wie niet waagt, die niet wint en wie niet neukt, nou die krijgt ook geen kind!
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - naaktfietsen
Donderdag a.s. allemaal lekker Naaktfietsen naar Het Slipjesmuseum om kennis te maken met de verdwenen wereld van de gedragen slipjes. Die wereld is boeiend en pervers.Vertrek 18:30 uur vanaf Het Marktplein.
Boudesteijn
Boudesteijn - BUS-slipje
De BUS (Belangenvereniging Used Slipjes is een vereniging die zich ten doel stelt de belangen van suppliers van gedragen slipjes te behartigen in de breedste zin van het woord. Gedragen Slipjes staan volop in de belangstelling en zullen dat zeker blijven. Deze site stelt u in staat de actualiteit te volgen en biedt u tevens de mogelijkheid al wat oudere informatie, waaraan nog dikwijls wordt gerefereerd, erop na te slaan. Uiteraard ontbreekt informatie over de verenigingsstructuur, zo kunnen we lekker de besuitvorming manipuleren!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook