This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Brigitta Blurp
Brigitta Blurp - 1 Item
Hallo allemaal, ook ik ben sinds kort gescheiden en ik woon in de omgeving van Breda! Na een turbulent huwelijk heb ik besloten het er eens lekker van te gaan nemen en ik zoek op deze bijzondere manier een leuke sexueel contacten. Voor mij speelt leeftijd en woonplaats op dit moment niet echt een rol! Als je maar een lekkere TAMP hebt! Ik zou graag met jou kennis willen maken als jij net als ik op zoek bent naar iets meer in het leven dan alleen zijn, contacteer me gewoon via mijn slipjes……
Brigitta Blurp
gedragen valisere-jarretel-gordel
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Cody Corbain
Cody Corbain - schaamlipcorrectie
“Het was wel even spannend om in de verbouwde camper van Dokter Hans te komen en met je benen wijd te liggen. Maar toen hij het zag snapte ze het gelukkig wel dat ik er last van had en verwees me door naar een gynaecoloog. De gynaecologe was heel aardig en vroeg me van alles zoals wanneer ik er last van had, hoeveel bedpartners ik gehad had en of iemand er ooit wat van gezegd had. Daarna volgde het onderzoek. Ze meette de grootte, die ze me beter niet had kunnen vertellen. In mijn hoofd was ik al de oppervlakte aan het uitrekenen… Gelukkig kwam ik in aanmerking voor een operatie in de verbouwde camper van Dokter Hans.. Hiervoor hoefde ik dus niet te betalen: omdat ik er zoveel last van had en het gezien werd als ‘medisch probleem’. Ik werd meteen naar de anesthesie gestuurd en moest beslissen wat voor anesthesie (verdoving, red.) ik wilde. Ik besloot voor een ruggenprik te gaan.” Om een lang verhaaal kort te maken: mijn schaamlippen zien er weer fantastisch uit.
Ed
Ed - pds
Ongeveer 10% van de Nederlanders heeft PDS-klachten (Prikkelbare Darm Syndroom, spastische darm, spastisch colon, Irritable Bowel Syndrome). De belangrijkste symptomen zijn buikpijn, gasvorming, diarree en verstopping. Stress en voeding kunnen invloed hebben op de klachten. PDS kan van grote invloed zijn op uw leven. PDS-patiënten ervaren vaak onbegrip en maatschappelijke problemen, zoals het niet relaxed kunnen poepen op straat!
Anette Brand
Anette Brand - één of andere Hoppema
Laatst kwam er in een sexbioscoop één of andere Hoppema naar me toe, duwde een drankje in mijn hand en zegt vervolgens "Tsja… 't Is wat, hè?" Wat een klootzakken bestaan er toch!
Van Bafdonk
Van Bafdonk - Grote reten zien we al genoeg!
Hai, Mijn klacht is dat vrouwen zichzelf verminken door een grote aars te laten groeien. Houd dat bipsje potdomme gewoon lekker klein! Grote reten zien we al genoeg bij vrouwen die ouder dan 25 zijn, dus wees eens uniek! Sidenote: Terwijl ik dit typ loopt er een jongedame langs die een lief klein patsbipsje heeft waardoor ik nu zin krijg om lekker te copuleren!
Gerdien
Gerdien - naaktwandeling
De enthousiaste slipjesgroep uit Hooge-Mierde, nodigen ons uit voor een sportieve naaktwandeling (oefeningen voor en na het wandelen) door de natuur olv een ervaren naaktwandeltrainer. Iedereen kan hieraan deelnemen, het tempo wordt zo nodig aangepast. Verzamelen bij Café van Grinsfen om 19:00 uur, kosten € 2,00 p.p. met gratis koffie!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook