This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Bathilde
Bathilde - 1 Item
Hallo mannen! Deze leuke meid is op zoek naar een leuke vent. Woon samen met mijn kat, maar die geeft geen antwoord terug en doet ook geen andere fijne dingen met me……En ik zou zo graag eens iets op gaan bouwen. Wil graag nog kinderen. Hoop jij ook? Als jij het waardeert dat ik me op deze foto lekker kwetsbaar opstel stuur me dan een berichtje s.v.p. ! dikke kus alvast....
Bathilde
mijn slipje voor jou..
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Minquel & friends
Minquel & friends - gezocht klusjesman
'Ik zoek dus een klusjesman met rechterhanden. Ik ben aan het verhuizen en aan mijn nieuwe huisje valt nog veel te doen. Schilderwerk, timmerwerk, plankjes ophangen. Ik heb de financiële middelen niet voor al die kosten. Kan ik je hele goede seks aanbieden als tegenprestatie? Dan handelen we het in natura af en zal ik je fijn verwennen na gedane arbeid. En dat komt niemand te weten. Kusjes'
Boudesteijn
Boudesteijn - veel leesplezier
Natuurlijk wensen wij u veel leesplezier. En heeft u vragen, suggesties, opmerkingen, aanvullingen of wat dan ook: deze zijn altijd van harte welkom. Via de button mail de webmaster kunt u alle informatie aan ons kwijt. De Slipjesverening in een notedop: De vereniging heeft ongeveer 60 leden. De activiteiten, die lopen van januari tot december, vinden ongeveer één maal in de drie weken plaats in het (geslachts) gemeenschapshuis.. In de 'zomerstop' van mei tot september, vinden nog enkele buiten-activiteiten plaats, zoals de naakt- fietstochten. We hebben een eigen gymclubje, dat iedere dinsdagavond sport van 18.30 tot 19.30 uur waarin dames demonstreren hoe uw aroma het beste in het slipje komt!!
Faiga
Faiga - geschoren
Ik heb vanochtend toch maar even m'n oksels geschoren. Het heeft niets met frisheid te maken maar, ik voel me toch wat netter met geschoren oksels. Misschien als het kouder wordt en de zomerkleren weer de kast in gaan, dat ik dan alles weer laat groeien. Op m'n poes laat ik de natuur voorlopig de vrije loop.
Graig Bull
Graig Bull - I'm the one
I'm the one your mother warned you about...
Elmer
Elmer - Lustslaaf:
Hoi, Wat velen van jullie misschien niet weten is dat ik ik ook prima kan fungeren als erotisch test en speelobject voor een dame of meesteres. Pijn en vernedering zijn natuurlijk geen probleem en een bdsm sub lijst kan ik U op verzoek overleggen. Maar ook het fungeren als sexslaaf en op allerlei mogelijke manieren op erotisch gebied te zorgen voor Uw genot en plezier en of dat van vriendinnen, buurvrouwen of andere dames is mogelijk!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook