This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Delmy
Delmy - 4 Items
Hoi snifterikken! Zit momenteel tussen banen, heb daarvoor vier weken vrij voor getrokken, maar om die weken alleen door te komen zie ik niet zo zitten. Ben daarom ook op zoek naar een nieuwe tamp. Reageer even en misschien kan die er vanavond al in! Ik heb er in ieder geval behoorlijk zin aan! dikke kus op je dong alvast...
Delmy
stout broekje voor jou!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Delmy
lekker hoor!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Delmy
lekker hoor deze site!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Delmy
komjij eens met mijn borsten spelen!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - Nymfomanie is dat erg??
Vaak wordt Nymphomanie als erg omschreven, of in ieder geval toch negatief. Sommige mannen dromen wellicht van een nymphomane vriendin, zonder beter te weten. Immers een nymphomane heeft meestal wel degelijk een probleem. Er zijn niet voor niets rehabs, om een vrouw van deze verslaving af te helpen. Er zijn weliswaar libido remmers, maar het is beter om het gedrag af te leren en in te dammen. Een goede rehab verricht daarbij wonderen. Praat anders eens met je huisarts of een seksuologe. p.s. ik vind het helemaal niet erg hoor!
Dion
Dion - huilen tijdens het klaarkomen
Ik blijf maar huilen tijdens het klaarkomen, terwijl het huilen zelf niet oplucht. Het schijnt dat huilen wel op een indirecte manier goed voor je is. Door te huilen krijg je namelijk troost en sociale steun, en daar knap je van op. In je eentje huilen (bij het masturberen) heeft dus weinig zin, dan schiet je het doel van huilen voorbij………
Cody Callison
Cody Callison - helemaal kaal?
Mijn man koestert echter al lange tijd een wens: dat ik mijn schaamhaar afscheer. Ik aarzel. Mijn man heeft op deze site ergens gelezen dat het al gebruikelijk was in bij de oude Grieken en in de Egyptische cultuur. Bij ons scheren vrouwen hun benen en oksels, maar waarom eigenlijk de schaamstreek (nog) niet? Bij het douchen na het sporten constateer ik dat ik als schaambehaarde zo langzamerhand een uitzondering ben. Hoe zien de moderne manieren er in dit opzicht uit?Totaal kaal? wat moet ik doen? mail me!
Boudesteijn
Boudesteijn - De vereniging (Belangevereniging Used Slipjes
De vereniging (Belangevereniging Used Slipjes waarvan ik in het bestuur zit natuurlijk! ) stelt zich ten doel : Het behartigen van de belangen van de slipjes in DEN HAAG.Het bevorderen van emancipatie van haar leden door activiteiten te organiseren op het gebied van: gedragen slipjes, vorming, ontwikkeling, creativiteit en bedsport. Het stimuleren van het verantwoordelijkheidsgevoel van de vrouw als lid van de samenleving.Het bevorderen van voorlichting in het kader van: gedragen slipjes natuurlijk!
Fréderike Geerdinks
Fréderike Geerdinks - raadsel
What should you do if you girlfriend starts smoking? Slow down and use a lubricant. (- glijmiddel, redactie)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook