This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Stoute Berta
Stoute Berta - 1 Item
Hallo heren, Ik ben een beetje in een stoute bui. Mijn naam is Berta en ik heb mij stiekem hier aangemeld. Mijn verloofde mag er niks van weten. Ik vind hem nog steeds erg leuk. maar de sex is erg slapjes. Ik houd ervan mij op en top vrouw te voelen. daarom draag ik ook heel graag lingerie. mooie kousen en hoge hakken. korsetten en strings. Mijn vriend vind dat allemaal niet nodig. vind het prima zonder dat alles. Maar ikzelf word er ongelofelijk geil van me zo te kleden en zo bewonderd te worden. Ik ben heel discreet op zoek naar een minnaar die mijn passie voor lingerie deelt en die het heerlijk vind om ernaar te kijken en ervan te genieten. Iemand met een passie die de mijne evenaart of zelfs overstijgt! Want als er iets op mij van toepassing is. dan is dat wel: “geil met stijl”. bestel je een slipje van me??
Stoute Berta
stout slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - leuke meid gezocht!
ben jij die spontane mooie meid / vrouw die met mij naar het huis van mijn vriend wilt gaan Alicante Spanje met de auto even samen er op uit gaan alle luxe is aanwezig heb eigen bedrijf en ben een type die verzorgd is . lief . spontaan . ondernemend . knap als je me contacteert dan stuur ik er 3 foto's bij van ex-vriendinnen waar ik op viel en die uiteindelijk niets van mij moesten hebben.
Gisa van Brummelen
Gisa van Brummelen - leuke,ondeugende, kinky, en onderdanige man
Ben jij soms ook een leuke,ondeugende, kinky, en onderdanige man die het liefste geen lingerie draagt, maar alleen een jurkje of rokje dat net lang genoeg is om je billen te bedekken ? Een man die wil voelen dat hij aan zijn Dominant toebehoort, en hoopt dat zijn Dom hem kan schenken wat geen vrouw je ooit gegeven heeft ? Het vertrouwen om je aan mij over te geven en je in extase brengt, je pure lust laat voelen, en je laat smeken om mijn kracht, mijn pussyjuice, mijn energie, en je samen laat smelten met jouw Meesteres. Een man die het heerlijk vind om vastgebonden te worden...staand, liggend op bed, buiten aan een boom, of op een stoel...in afwachting van wat er gaat komen…… Dan zoek ik je! Ik zoek in het bijzonder naar losse contacten of eenmalige seks met extremen zoals p&p liefst na eindeloos (maanden) lang chatten……….
Django
Django - druk 1 voor oraal
Dames opletten! Voor mobiele seks: druk 1 voor oraal, 2 voor anaal, 3 voor normaal, 4 voor trio, 5 voor SM & voor heel het pakket druk mijn nummer natuurlijk!
Boudesteijn
Boudesteijn - slipjesvereniging
De slipjesvereniging (waarvan ik in het bestuur zit) komt één keer in de drie weken bij elkaar op donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur. Ook de woensdagochtend daarna komen we bij elkaar van 9.15 uur tot 11.15 uur. De slipjesstudies lopen parallel. Daardoor kunt u op woensdag komen als u donderdag verhinderd bent en andersom. Op woensdagochtend is er kinderoppas. Voor de pauze doen we een slipjesstudie en na de pauze bespreken we de vragen bij deze slipjesstudie.Tevens organiseren wij één keer in het seizoen een creatieve avond en ochtend. Ook komt er elk jaar een spreker of spreekster van buiten de vereniging. Die vertelt ons iets over een actueel thema. Elk voorjaar brengen we een bezoekje met een slipjesgroet bij de oudere leden van onze gemeente. De slipjesvereniging is echt niet alleen voor oudere vrouwen. Bij ‘Rondom het Slipje’ hebben we leden van alle leeftijden. Oudere vrouwen kunnen ons iets van hun gedragen slipjeservaring doorgeven. Maar er zijn ook twintigers en vrouwen met opgroeiende kinderen. We ervaren het als erg waardevol, om ons zo met jong en oud te buigen over gedragen slipjes! Komt allen, de koffie is gratis!
Audrie Nicole
Audrie Nicole - vachtje
Heey, Ik heb dus ook een vriendje die liever een vachtje beneden heeft. Mijn oksels scheer ik wel, maar dat ik me beneden niet meer hoef te scheren vind ik een zegen. Geen bultjes en ingegroeide haren meer. En idd heftige sex...wat betreft een trend..veel vriendinnen beperken zich steeds meer tot het bijknippen en de bikinilijn bijhouden maar ik dus niet!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook