This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Conradine van Bommel
Conradine van Bommel - 1 Item
Hoi . ik ben 28 jaar en heb veel zin in spannende dingen. In mijn vriendengroep heb ik t wel gezien en zoek online naar een leuke man waar ik ondeugende dingen mee kan beleven.. Ben jij zo iemand die wel openstaat voor wat ondeugends en zeker in het begin daar discreet mee kan omgaan??? Ik houd ook van flirten! bestel een slipje van me en ik stuur wat meer fotos van me.. Tot snel??
Conradine van Bommel
mijn stoute slipje voor jou alleen!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Blair Lindsey
Blair Lindsey - de laatste tijd
Ik doe het de laatste tijd duis alleen nog maar met mannen waarbij het nooit écht kans heeft om een relatie te worden, maar met wie je wel 'iets' hebt...ik kan die scheiding goed maken....en ik hoef ook niet iedere week aan de haal, het zijn altijd van die vlagen. Ik zou het liefst weer een hele leuke man met een megatamp in mijn leven hebben...maar die liggen ook niet voor het opscheppen...en de slipjessites heb ik wel gehad..veel lol gehad, maar verder is het toch vaak wat treurig allemaal. Ik kan het nu laten, en zie wel wat er op me afkomt...als ik op z'n tijd maar wel even voel dat ik qua seks ook nog helemaal vrouw ben..;-) Ik ben er ook nooit aan begonnen, het is ontstaan, en met wederzijds goed en leuk-vinden...en wil er iemand niet meer? Ook goed, doen we niet moeilijk over...we hebben op zijn tijd ook weleens verkering of een kortstondige relatie... Doe wat goed voelt...dat is belangrijk....alles is goed, als jij er maar blij van wordt..;-) bel me, bla bla bla en bla!
Adelheide
Adelheide - iets geils
Hey hey, Omdat ik nog een relatie heb kan ik hier niet echt iets geils neerzetten over mezelf. Laat maar even een berichtje voor me achter en ik beloof dat ik snel en discreet naar je reageer. Kusje!
Peter Reetveter
Peter Reetveter - Nice shoes
Tegen dit soort meisjes zeg ik altijd: "Nice shoes. Wanna fuck? "...
Bernhard
Bernhard - naturistencamping
hey! alle stoute dames svp even opletten! ik ben lekker jongen (met een grote tamp) die de naturisten camping van mijn ouders heeft overgenomen. Ik zoek meiden leeftijd niet belangrijk maar niet ouder dan 55 die op de naturisten camping willen werken op div functies.zwembad.receptie enz. En tevens als je zou willen spannende avonden samen beleven. Lijkt het je wat.stuur een berichtje en we spreken af! Als je bij je mailtje een foto plaatst waarop je helemaal bent te zien en het liefst bloot is dat helemaal top. Ik woon in hoofddorp en de camping is net over de grens in Duitsland.Wacht jullie foto's af! :)
Boudesteijn
Boudesteijn - het eindresultaat!
Vorige week was het dan zo ver. Onze slipjesvereniging (ik zit in het bestuur!) mocht, samen met een aantal zware gebruikers, het eindresultaat presenteren: de culturele manifestatie van de gedragen slipjes door de jaren heen.. Het initiatief is ontstaan om licht te werpen op de herinneringen van vroeger. Wat heeft ons gevormd, wat is onze achtergrond en welke invloed dit heeft gehad op onze levens hier? We vormen een hecht team van zelfverzekerde vrouwen die streven naar meer zelfbewustheid en weerbaarheid als suppliers van gedragen slipjes in Nederland.. We strijden om steeds hogerop te komen en een eigen plekje te veroveren, met één doel: participatie en emancipatie van suppliers van gedragen ondergoed in de Nederlandse maatschappij!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook