This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Henka Booy
Henka Booy - 1 Item
Hoi. ik ben eindelijk verlost van mijn opdringerige pooier en woon nu sinds 2 maanden op mijn eigen flatje. En nu wil ik SEX. klinkt misschien raar maar!!!al dat stiekeme gedoe ben ik nu wel zat ! Nu ik de vrijheid heb wil ik er ook onverzadigbaar van gaan genieten ! Met mannen/vrouwen of paren. Leeftijd onbelangrijk en geen financ. bedoelingen. Contacteer mij via mijn gedragen slipjes.......
Henka Booy
mijn slipje, helemaal voorj jou alleen!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Mary Blige
Mary Blige - once you’re fucked.
Before sex, you help each other get naked. After sex, you only dress yourself. Moral of the story: No one helps you once you’re fucked.
Ed
Ed - Laxeermiddel.
Gister een meisje versiert in het cafe. Had stiekem iets in haar drankje gedaan wat mij garantie gaf op een real dirty night. Laxeermiddel.
Peter Reetveter
Peter Reetveter - NUDE Travel Vakantiehuizen
Bij NUDE Travel Vakantiehuizen kunt u verschillende huisjes in Frankrijk huren waar naaktrecreatie mogelijk is. Île du Levant is een waar naturistenparadijs, dat vanaf het schiereiland Giens goed te bereiken is per boot. Dit eiland ligt voor de kust van de Côte d’Azur. NUDE Travel Vakantiehuizen biedt veel huizen aan die in de vrije natuur liggen, veel privacy bieden en waar u dus naakt kunt recreëren en lekker met uw eigen lichaam kunt “spelen”. . Klik op de button en vind het vakantiehuis dat bij u past!
Disney
Disney - geen vaste vriend
Na een verschrikkelijke relatie die 6 jaar duurde besloot ik voorlopig om geen vaste vriend te zoeken. Maar ik houd wel van anale sex! Het idee om via usedslipjes.com in contact te komen met lekkere stoute mannen was dus niet heel raar of zo. En ik heb gemerkt dat er genoeg leuke kerels zijn die in zijn voor een eenmalig sexcontact, dus ik hoefde niet ver te zoeken…..
Boudesteijn
Boudesteijn - slipjesverenigingen
Sommige slipjesverenigingen houden zich bezig met slipjesstudie’s en de vervaardiging van allerlei slipjes, die op hun jaarlijkse verkoopdagen worden verkocht. De opbrengst is t.b.v. kerk en zending! Kom dus en koop voor het goede doel...

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook