This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jill
Jill - 1 Item
Dit meisje heeft een nieuw sexy geil slipje gekocht en dat moet ze natuurlijk met de rest van de wereld delen. Het meisje wat in dit sexy geil slipje zit is eigenlijk nog mooier dan het slipje zelf, alleen jammer dat je haar gezichtje niet zo goed kan zien.
Jill
jill
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Ab Veuger
Ab Veuger - konthaar
wat is je langste haar van je lichaam. Je konthaar, want als je daar aan trekt gaan je ogen dicht.
Ed
Ed - stront te kort
Ik heb inmiddels zoveel schijt aan alles dat ik stront te kort kom......
AD
AD - anuswassen
Heb je deze dan al?? Anal Douche Kit Black : Houdt u van van anale sex? Dan kunt u niet zonder deze Anal Douche Kit. Deze Anal Douche Kit gebruikt u voor de anale sex om uw anus van binnen te reinigen Deze Anal Douche Kit is voor hem en haar. Vul het reservoir met lauw water schuif de Anal Douche Kit voorzichtig in uw anus en knijp het reservoir helemaal leeg. Pers nu al het vocht uit uw anus. Nu bent u anaal helemaal gereinigd. Geniet nu zorgeloos van heerlijk anaal plezier. Ook geschikt om uw vagina te reinigen. Inclusief 3 verschillende opzetstukjes.
Annemee Zoefjes
Annemee Zoefjes - Volkomen normaal, en ook nog gezond
Masturberen is volgens mij een natuurlijke behoefte van zowel man of vrouw! De sexuele spanning wordt opgebouwd en moet er zo nu en dan even uit, toch? . Volkomen normaal, en ook nog gezond ;) Het zal wel altijd een taboe blijven dat wij vrouwen af en toe graag met onszelf spelen, terwijl mannen er wel open over praten, getuige hiervan enkele Russische vriendinnen van me, die er zelfs open gesprekken met mannen over hebben :D Dit bewijst maar des te meer onze bekrompenheid, en het heeft dus ook weinig zin om te ontkennen, zowel mannen als vrouwen zijn geboren 'masturbeerders' Voila, nu trek ik me terug, zoals u deze week (maand) ook al wel eens een keertje (of meer) hebt gedaan, niet?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook