This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Grisjahilde Stam
Grisjahilde Stam - 1 Item
ik ben op zoek naar seks. ik heb een vriend. maar die kan mij niet tevreden houden in bed met zijn kleine tamp! ik ben in eerste instantie op zoek naar emailcontact. dus stuur mij een berichtje. en ik stuur je mijn emailadres! ik ben ook geintereseerd in geile vrouwen!! dus als er dames tussen zitten die op zoek zijn naar geile seks met mij!! reageer!!! Over jou: lekker lichaam. goed in bed! niet op zoek naar een vaste relatie. maar alleen seks!
Grisjahilde Stam
lekker slipje toch?
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

David
David - anale seks altijd gepaard gaat met enkele strikte regels
Onthouden jullie wel dat anale seks altijd gepaard gaat met enkele strikte regels?? Ik zeg hygiëne (gebruik dus nooit een speeltje vaginaal dat eerst anaal werd gebruikt) en al zeker niet door een darmpatiënt!), glijmiddel (altijd!), condooms (zeker als je wisselende partners hebt) en een goede communicatie tussen de partners is onontbeerlijk. Respecteer ook altijd de grenzen van je partner, en probeer onmiddellijk te stoppen als het onaangenaam of comfortabel wordt voor je partner!
Boudesteijn
Boudesteijn - actuele stellingen omtrent gedragen slipjes.
De leden van mijn slipjesvereniging (ik zit in het bestuur!) hebben in samenwerking met één of ander millitair Netwerk een bezoek gebracht aan de kazerne te Oirschot. Dit gebeurde op 21 januari 2012. De aanwezigen waren o.a. generaal van der Baan, generaal-majoor Gijsen en luitenant-kolonel Tietbergen. De bijeenkomst had als doel om slipjes-ervaringen en slipjes-gedachten tussen deze twee groepen uit te wisselen. De leden hebben hun belevingen, emoties en boodschap overgebracht in de vorm van een indrukwekkend toneelstuk. Het stuk maakt verschillende emoties los; er luidt zowel ontroering als veel gelach in de zaal. De generaals vertellen op hun beurt, door middel van een presentatie, hun persoonlijke en indrukwekkende ervaringen over de gedragen slipjes die zij in de loop van het jaar op de kazerne hadden besteld. Na de presentaties volgt er een interessant debat tussen de aanwezigen over actuele stellingen omtrent gedragen slipjes.
James
James - raadsel
5 homo’s zitten in bad, één laat er een scheet. Welke? De achterste natuurlijk!
Arabellyn
Arabellyn - Bellen dus!
Hey Kanjer, Wil je lekker samen met mij geilen aan de telefoon en dat we elkaar lekker opwinden en lekker gek maken? Ik wil jou geile fantasie horen dan vertel ik jou wat voor geils ik heb meegemaakt! Ik wil voor je kreunen en dat we samen lekker klaar komen. 15 minuten voor 10 euro. Betalen via paypal, sms betalen, bankoverschrijving. Bellen dus!
Joke Bruis
Joke Bruis - vraagje
Wie o wie zou er hier zijn of haar dochter, die op 1 april geboren is, Joke noemen????

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook