This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Merel
Merel - 1 Item
Hoi allemaal. Ik bied sex aan voor heren vanaf 35jaar in ruil voor:Betreft: (Zie onderstaande) 1 I phone...2 laptop...3 lcd/plasma TV.+/-.100cm...4 gouden sieraden horloges ringen colliers.5 Tablet..6 sloffen sigaretten.Minimaal twee..7 exlusieve parfum.Merken.8 dure lingerie/satijn-leer-lak-fluweel...9.aantal(sm/sex)atributen.10 leren lieslaarzen/maat 39..11 cadeubonnen.Bel mij even met nummerherkenning en dan spreken we af.Geen fakers en safe sex...XXX....Kusjes ...
Merel
onderbroekje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bloem
Bloem - blootje
Een bestuurder uit Bilthoven, die flink onder invloed van alcohol was, vond het gisteravond nodig in zijn blootje een tram in Utrecht te pakken. Het trampersoneel kon hem er niet van overtuigen de tram te verlaten of kleren aan te trekken, zodat de hulp van de politie werd ingeroepen.Agenten troffen de naaktloper omstreeks 19.15 uur aan in de tram. Ze hielpen hem in zijn kleren, waarna de naaktloper een bekeuring voor openbare dronkenschap in ontvangst mocht nemen. Onduidelijk is wat de man beoogde met zijn ongewone actie…….
Bennie Dom
Bennie Dom - Aan de bar
Aan de bar vraagt een knappe dame aan een man:"Heeft u misschien een aansteker in uw zak?" "Nee, mevourw maar ik heb wel een insteker aan mijn zak!"
Django
Django - fijn vinden
Ik zou het fijn vinden, als mijn vrouw mij gewoon even het gevoel heeft dat ze zin heeft, dan hoeven we niet eens iets te doen, maar dat zou al een fijn gevoel zijn, dat ze zin in mijn tamp heeft. maar dat merk ik niet eens, of kan ze het goed verborgen houden...??
Boudesteijn
Boudesteijn - BUS
Deelname aan de activiteiten van Belangenvereniging Used Slipjes (BUS) garandeert plezier. lachen en vooral genieten. Er kunnen spontaan vriendschappen ontstaan en ook buiten de groep bestaat de mogelijkheid om met elkaar om te gaan. BUS is niet gericht op dating. huwelijk- of relatiebemiddeling. Mocht het echter wel tussen 2 personen klikken. dan juicht het bestuur (waar ik in zit) dat alleen maar toe.
Elmer
Elmer - tijdens een KERSTSHOW
Hey TOPPERS! Vanavond ook een geweldige ontmoeting gehad met deze dame. Ze spreekt heel redelijk Duits (we begrepen elkaar immers prima) en na een heftige zoenpartij was het ijs meteen gebroken. De foto’s hier, tijdens een KERSTSHOW,showen (een zeldzaamheid!) minder fraai dan de dame zelf. Ze wist me al gauw helemaal gek te maken, ze zoent en knuffelt intens. Mijn eerste hoogtepunt kwam daardoor helaas veel te snel. Vervolgens een prima massage gekregen (ook dat beheerst ze prima, het is niet het laffe strelen maar het betere werk, alsof iemand met een BOTERLETTER in je KRANS gaat) Daarna nogmaals heerlijk bezig geweest, waarbij ze niet bepaald geruisloos was! Kortom mijn vriend AAD had het weer eens helemaal bij het rechte eind. Dit is eigenlijk een pareltje dat je hier helemaal niet wilt delen, helaas zijn dames als dit zeldzaam. Dus heren, geniet er ook van maar wees zuinig op mijn meissie! YOLO toch?? (you only live once!)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook