This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Briana
Briana - 1 Item
Hallo handige mannen! Mijn tuin voor en achter vraagt om de nodige onderhoud en en een leuke verandering. De bestrating vergt ook wat inspanning. Lijkt je dit leuk om te doen en "betaald" worden in natura en gezelligheid....reageer dan! Ik ben gezellig spontaan, heb een kleine poes en ben ook nog eens zeer discreet. Jij bent ook gezellig leuk...fris, schoon een lekkere dikke tamp en ook svp discreet en minimaal 38 jaar. Ik zie dus heel graag serieuze reacties van leuke, gezellige mannen van Ned afkomst!
Briana
mijn slipje voor jou.....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - Een mysterie…
Op veler verzoek bijgaand een voorbeeld van één van de opdrachten die wij met de slipjesclub doen. In februari van het jaar 2013 renden tientallen mensen naakt door de straten van Amsterdam. Waren deze streakers gekken of juist hun tijd ver vooruit? Je krijgt van de docent een envelop met kaartjes. Op deze kaartjes staat informatie. In groepjes ga je met deze opdracht aan de slag. opdracht: 1. Bestudeer en bekijk de kaartjes zorgvuldig. Maak categorieën en rubriceer de kaartjes. (10 minuten) 2. Ieder lid van jouw groepje krijgt van de docent een vel met vragen. Zoek samen de antwoorden op de vragen. (10 minuten) 3. Geef met je groepje een zo volledig mogelijke verklaring voor het feit dat in februari 2013 een groep mensen naakt door Amsterdam rende. Eén lid van het groepje schrijft het antwoord op. In het antwoord moeten minimaal 3 oorzaken genoemd worden. Maak een onderscheid tussen directe en indirecte oorzaken. (10 minuten) 4. Aan het eind levert elk groepje het antwoord in, iedereen levert ook het vel met vragen en antwoorden in bij de docent. Veel succes!
Jannie Kande
Jannie Kande - naakt en gillend
Tja, jaren geleden kwam ik naakt en gillend op deze wereld. Als ik nu naakt in de sauna ben doet iemand anders het gegil!
Vloon
Vloon - AAD
In Zeist is een man gearresteerd die in zijn blootje door de straten liep. Hij zei dat hij handelde in opdracht van God. Hij schreeuwde de agenten toe dat Zeist hem verkracht had. Om zijn ziel te zuiveren had God hem de opdracht gegeven naakt rond te lopen. Deze man bleek vriend AAD te zijn!
Van Bafdonk
Van Bafdonk - bewijs
Borsten zijn het levende bewijs dat mannen zich wel degelijk op twee dingen tegelijk kunnen concentreren!
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - wife
One time I went to a hotel. I asked the bellhop to handle my bag. He felt up my wife!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook