This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Hildemar Wientjes
Hildemar Wientjes - 1 Item
Hoi hoi leuke mannen die dit lezen! Ik ben ook op zoek naar een leuke man om te beginnen met vriendschap en als de klik er is dat het uitgegroeid tot een sexrelatie. Ik heb veel te bieden maar verwacht ook wel wat van een vriend/partner. Ben jij het alleen zijn ook zat dan hoop ik dat je mij een berichtje stuurt en misschien worden we wel een hele leuke koppel. De leeftijd maakt mij niet zo veel uit, het gaat mij om je innerlijk en de grootte van jouw tamp! . Dus verras me en stuur me een leuke mail. p.s. ik heb nog een kleine poes! Liefs alvast.....
Hildemar Wientjes
mijn poesje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - klein onderzoekje
Ik heb dus een lekker onderzoekje gedaan naar de boetes voor hufterig gedrag. Het resultaat: Hagenezen krijgen hiervoor de meeste boetes, Velsenaren lopen het meest naakt en Amsterdammers urineren het vaakst in het openbaar. Na Den Haag zijn de meeste hufterbonnen uitgedeeld in Rotterdam en Amsterdam. In Almere wonen relatief veel mensen die zich misdragen in het verkeer. In Haarlem worden de meeste boetes uitgeschreven voor schelden, terwijl in Haaksbergen de meeste hondeneigenaren wonen die de hondenpoep niet opruimen!
Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - Te Koop aangeboden
Te Koop aangeboden; Mijn oude Spermadispencer. Normale spermadispensers geven een afgifte hoeveelheid van tussen de 2 ml & 3 ml je haalt dan 330 tot 500 doseringen uit een liter. Nauwelijks gebruikt. Wordt geleverd inclusief 4 batterijen en is GGD Goedgekeurd!
Elizabeth Jean Poepjes
Elizabeth Jean Poepjes - ganzenborden
Het leven is net ganzenborden. Je kunt steeds weer opnieuw beginnen, tenzij je in de put blijft zitten.
Diane Copenhegen
Diane Copenhegen - Een opblaaspop met hoofdpijn.
Wat is voor een man het toppunt van seksueel genegeerd worden? Een opblaaspop met hoofdpijn.
Fokko Fokma
Fokko Fokma - Tantrische Sex
Tantrische Sex is een ritueel dat een andere dimensie geeft aan de seksuele energie en seksualiteit. Een mystieke Oosterse traditie die geliefden naar hogere sferen van passie en sensualiteit leidt. Tantrische sex is beminnen door meditatie en aanraking. Om één te worden met je partner op emotioneel. fysiek en spiritueel vlak. Wil je dit ook eens meemaken. neem gewoon contact met me op!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook