This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Hedy Wittmarschen
Hedy Wittmarschen - 1 Item
Hallo dan maar……. Zucht, ik : Gezelligheidsdier, hou van een wijntje en lekker eten. Ben erg aanhankelijk en hou van knuffelen. Ik heb ook graag mensen over de vloer. Zoek nu een lieve man om samen te genieten van elkaars lichaam..mmmmm
Hedy Wittmarschen
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ray
Ray - een afgelegen plekje
Tja, Stel jij bent, net zoals ik zo vaak doe, met zo/n slipjes-meisje als hierboven naar een feestje geweest of jullie gingen lekker uit eten en zijn op de terug weg allebei mega geil! Als je de mazzel hebt dat je in de auto zit, dan hoef je heus niet te wachten tot je thuis bent hoor! Dat doe ik n.l. ook nooit! Zoek gewoon een afgelegen plekje op, een onderbelicht parkeerterrein het maakt niet uit, zolang de auto maar stilstaat, dan kunnen jullie heerlijk losgaan met elkaar! Ik zeg: mmmmmmmmm!
Hans Klok
Hans Klok - MIjn gangbangers clubje
MIjn gangbangers clubje organiseert vrijdag a.s een besloten squirt/spuit gb met/voor aktieve liefhebbers m/v/kpls met een voorkeur voor spuitende vrouwen . Die naar hartelust in de ronde sproeien en goed geneukt willen worden door mannen die weten waar ze mee bezig zijn. We houden ook een Miss squirt of the evening contest om het nog geiler en natter te maken. Ook niet gbsters kunnen zich opgeven. Mee doen? haha. De gb/squirt contesr wordt gehouden op een unieke geile gelegenheids lokatie incl hapje/drankje/filmpje/muziek.Condooms/douche/handdoeken/parking. Safesex/respect/hyg zijn pre. Voor de kosten van het organiseren vragen we een vergoeding voor mannen alleen. Aktieve vr/kpls geen kosten. Meer weten? Info/deelname via e-mail. Dit is een serieuze oproep.Alleen serieuze reacties a.u.b. stoute groet!
Gundula
Gundula - Ik hoef niet dun te zijn
Ik hoef niet dun te zijn, ik heb gewoon wat dikkere vriendinnen nodig!!
Geertje Jonkert
Geertje Jonkert - spijtig genoeg geen glijmiddel
HEY BULER, Ik zou mijn vriend graag eens verwennen zo maar ik heb spijtig genoeg geen glijmiddel en het zou wel handig zijn als er iets vervangend is voor glijmiddel.. gaat olijfolie ook? ik moet het zo snel mogelijk hebben en geraak niet meer in de winkel!
rio
rio - invalideplek
De meest voorkomende hufterboete is voor het foutparkeren op een invalideplek. Daar heeft de overheid in 5 jaar tijd ongeveer 30 miljoen euro aan verdiend. Met de in totaal 686.086 hufterboetes is ruim 78 miljoen aan belastinggeld gemoeid. Zo maakt de invalide medemens zich toch nog nuttig!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook