This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Blasa van Putten
Blasa van Putten - 1 Item
Wat ik zoek? : Een man met humor en die zichzelf goed verzorgt. Verder geef ik niet veel om uiterlijk of om leeftijd. Ik vind het belangrijker dat het klikt en dat we elkaar wat in tussen de lakens te bieden hebben. Ben jij het alleen zijn ook zo zat? En wil jij ook wat liefdevols opbouwen, dan hoop ik van je te vernemen. Een nieuw jaar en nieuwe kansen, ik hoop van 2013 samen iets te maken met jou indien het klikt. Graag een eerlijke serieuze reactie en ik vertel jou ook meer over mij maar wil me niet gelijk te kwetsbaar opstellen. Daar is in het verleden n.l. al te vaak misbruik van gemaakt..
Blasa van Putten
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bob Sleebaan
Bob Sleebaan - raadsel
Waarom trouwen mannen het liefst met een maagd? Ze kunnen niet tegen kritiek.
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - een gezette zestiger met de uistraling van een bestuurder!
Een bejaarde vrouw van 63 beleefde de schrik van haar leven in de buurt van het kasteel Paffendorf in het Duitse Bergheim. De vrouw werd er plots verrast door een naaktloper die uit de struiken kwam gesprongen. Hij liet zich even in al zijn glorie bewonderen en verdween toen opnieuw tussen het struikgewas. Volgens de vrouw ging het om een gezette zestiger met de uistraling van een bestuurder! . De politie begon nog een zoektocht maar zonder resultaat. Ook een politiehond kon de naaktloper niet meer opsporen……
Carlos
Carlos - naakttherapie
Het zou mijn inziens een zeer goede zaak zijn je vrouw regelmatig een naakttherapie te laten ondergaan waarbij je haar dwingt zich voor de ogen van vrienden. familie. buren en/of collega's helemaal uit te kleden en haar SPIERNAAKT te moeten laten bekijken. Door deze vernedering zal haar schaamtegevoel worden aangewakkerd vooral als de aanwezigen zich intensief met haar geslachtsdelen bezig houden. foto's en films maken van de sexuele handelingen en deze verspreiden op het internet en onder elkaars bekenden. Vooral close up foto's van de schaamlippen. clitoris en vagina vernederen een vrouw extra! Als een vrouw naakt wordt getoond ondervindt zij ook zelf een zekere mate van opwinding en niet zelden komt het tot een orgasme van de vrouw waarbij ze haar schaamlippen zo ver open zal houden dat ook de binnenste schaamlippen wijd opengesperd zijn en de gasten tot diep IN de vagina van de betreffende vrouw kunnen zien hoe deze samentrekt. opengaat en weer verkrampt. Heb beschrijvingen en fotoseries van deze therapie die ik mijn vrouw laat ondergaan p.s. het kan ook buiten!
Els Torenbeek
Els Torenbeek - klandizie van allochtone beren
Laatst ging bij Boudesteijn op de club het verhaal de ronde dat er blanke Oost-Europese dames zouden zijn die klandizie van allochtone beren weigerden. Hierover kreeg ik bevestiging toen ik in het televisiesalon een gesprek volgde onder Hongaarse meiden die hun beklag maakten over gekleurde gasten. "Neen, Turken krijgen van ons geen service!" Was het ingebakken racisme (toch latent aanwezig in voormalige Oostbloklanden) of was het een boycot op het gedrag van een aantal gasten????
Cornelie Woltermans
Cornelie Woltermans - Hotel De Blanke Sabel (in Orlando)
Tja, Onze dochter woont tijdelijk in Orlando maar omdat ik mijn airmiles kon gebruiken, hebben mijn man en ik maar een week in Hotel De Blanke Sabel (in Orlando) doorgebracht. Zo verbleven wij dus in Hotel De Blanke Sabel (tweemaal) en het is prima, maar met het aantal punten had ik toch moeite toen ik wegging, Hotel De Blanke Sabel ziet eruit als een mooie plek, maar de lakens in onze slaapkamer waren niet schoon! Het schijnt dus dat dit hotel niet alleen zeer populair is onder darmtoeristen maar ook onder darmpatiënten! Ondanks dat boekten wij een week ( van vrijdag tot vrijdag). Groot pluspunt is de ligging van een heuse sexbios. Het is een vrij kleine sexbioscoop maar het grenst direct aan het Hotel De Blanke Sabel en en niet te vergeten: gasten van Hotel De Blanke Sabel hebben toegang tot alle Sexbioscoopvoorzieningen!! De Blanke Sabel heeft ook een mooi zwembad en een kleine fitnessruimte en een pingpongtafel, zand volleybalveld en tennisbanen. Na 18.00 uur is naaktrecreatie overigens overal toegestaan!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook