This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Eldreiede Smulders
Eldreiede Smulders - 1 Item
Hallo! Ook ik ben een gescheiden vrouw uit Dedemsvaart. Mijn man heeft mij 4 jaar geleden verlaten nadat ik ziek was geworden van een moorkop! Gelukkig ben ik weer helemaal gezond en ik probeer te geloven dat niet alle mannen zo gemeen zijn als mijn ex. Verder mag ik graag (erotische) kleding maken, naaktwandelen en ik kan een aardig potje koken wat ik ook graag doe. Ik zou graag contacten hebben met een lieve man die uiteraard niet gebonden is en die het alleen zijn ook beu is. Wat ik vooral zoek is een bedvulling met een lekker lange lont! !
Eldreiede Smulders
mijn onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bas Gitaar
Bas Gitaar - Gebroken lid
Hoewel mijn kleine korporaal geen bot bevat, kan je hem wel breken als hij in erectie is!! . Het gebeurt eerder zelden maar mijj is het dus toch maar mooi overkomen! wees dus vooral voorzichtig met plotse veranderingen van richting en bruuske bewegingen!
James
James - wanneer uw lichaam zich tegen u keert
In het leven van ieder mens zijn er situaties waarin hij of zij zich een paar duizenden kilometers ver weg zou wensen. Af en toe is het namelijk of uw lichaam zich tegen u keert en u in hoogste mogelijke graad van verlegenheid wenst te brengen. Dergelijke momenten gaan zich bij voorkeur voordoen op een moment dat het u het minst past. Vaak speelt de stress een rol. U bevindt zich in stresserende omstandigheden en uw lichaam reageert op die stress-situatie. Helaas voor u op een manier die minder prettig is.
Van Bafdonk
Van Bafdonk - raadsel
Waarom zijn er nog vrouwen? Omdat er nog geen opblaaspoppen zijn die kunnen strijken !
Ava Fabianus
Ava Fabianus - Beffen
Beffen is voor mij wel nodig als ik een keertje geen glijmiddel wil gebruiken (ik heb nogal lange kleine schaamlippen die anders niet nat genoeg worden!). Maar het is voor mij niet ultiem genieten. Na het batsen is het wel het lekkerste, maar het neemt voor mij toch echt de tweede plaats in…….
Zuster Nel
Zuster Nel - op eigen houtje
Reeds twee maanden na de amputatie van zijn been steekt uw man al op eigen houtje de straat over!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook