This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Aldi Hein
Aldi Hein - 1 Item
Hallo lekkere knullen en meiden!! Mijn vrienden noemen me Angie (maar niet omdat ik zo’n engel ben hoor). Ik ben in het dagelijks leven een heuse barvrouw. Dus wanneer de meeste mensen gaan slapen, dan komt deze poes tot leven. Ik ben eigenlijk niet opzoek naar zo een cliché type jongen. Ik ben eigenlijk gewoon opzoek naar een leuke man of meid met wie ik kan lachen en dergelijke. Ik ben totaal niet preuts aangelegd, en door mijn werk kan ik best heel veel hebben. Ben jij net als mij opzoek naar een heet leuk en gezellig avontuur? Laat dan iets van je horen door me een berichtje te sturen. Dikke kus op je dong en tot gauw!
Aldi Hein
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Van Keulen
Van Keulen - ‘oversexed’
De uitdrukking ‘oversexed’ zouden we niet te snel in de mond nemen!. Sexualiteit is een gegeven dat individueel moet worden beleefd, waarbij ieder koppel moet uitmaken in welke mate sex belangrijk is voor hun leven. We zeggen hier koppel, maar wanneer alle partners hun akkoord hebben gegeven zijn vormen van sex met drie of meer deelnemers eveneens mogelijk. Bent u in zo’n geval oversexed? We laten uzelf uiteindelijk met alle plezier het antwoord op die vraag formuleren. Ik ben het in ieder geval wel en ik ben er ook nog trots op!
Beatrice
Beatrice - na mijn bevalling
Ik had na mijn bevalling ruim 5 maanden totaal geen behoefte aan seks, vond het ook allemaal zo overtrokken. Elke keer als ik mijn partner een beetje aanhaalde, gewoon uit behoefte aan aandacht, zag ik hem hoopvol met een bikkelharde TAMP reageren wat mij dan meteen weer het zweet deed uitbreken want dat bedoelde ik natuurlijk niet! Met nu als resultaat dat ik hem bijna niet eens meer durfde hem aan te raken…..
Cheska Tomassi
Cheska Tomassi - oma onderbroek
Ga je een avondje uit of ga je naar een festival dan kan je nogal eens met spullen zitten die niet mee naar binnen mogen of waar je geen plek voor hebt. Je pinpas tussen je borsten of in je schoen is niet altijd even handig. Met een oma onderbroek heb je altijd wel een plekje over voor je cash, flesje water en meer…
Van Sonsbeek
Van Sonsbeek - Glibberige douche
Behoeft dit meer uitleg? Seksen in de douche is vaak een hachelijke onderneming: zeker in kleinere douchecabines is het vaak wat zoeken naar de juiste positie. Wees daarom voorzichtig en zoek steeds naar een goede houvast. Zo voorkom je met gemak een ongewenst slippertje zoals ik laatst had.....
Elmer
Elmer - Hey Sexie
Hey Sexie, ik vraag je oprecht: ben je geil, of wil je me pijpen ?
Ton
Ton - Mijn buurvrouw
Mijn buurvrouw is zo lelijk dat ik bij haar heb ingebroken om de gordijnen dicht te doen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook