This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Cecania Viscose
Cecania Viscose - 1 Item
Hete vrouw zoekt nog Hetere man! Hey ik ben een vrouwtje met heel veel zin in sex. Een paar keer per dag trek ik mij terug om mezelf eens lekker te verwennen, maar dat begint op den duur wel wat tegen te staan eigenlijk. Ik ben op zoek naar een man met een lekker hete pik, die mijn natte poes lekker verwennen wil. Heb jij genoeg testosteron in je bloed? Wel dan kunnen we er samen van genieten, bestel gewoon een gedragen onderbroekje van me!
Cecania Viscose
mijn onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Angela Chang
Angela Chang - werkende laptop
hallo mannen, ik zoek een goed uitziende,werkende laptop.graag zou ik je daarvoor in ruil een uurtje sex voor terug willen geven. zelf ontvang ik alleen NIET MEER! omgeving den haag en werk hard en doe wat ik zeg , bel voor afspraak p.s. zeer rijpe geschoren dames ook zeer welkom …….
Van Keulen
Van Keulen - donkere beertjes
Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik eens aankwam bij de sexbios en er een aantal wat donkere ijsberen voor de deur stonden te "wachten" keurig uitziend en mij meedeelde dat het vol binnen was. Ik dacht nog bij mezelf dat is klote, maar belde toch aan. De donkere beertjes keken zeer vreemd op dat de thekefrau mij zonder problemen binnenliet. Ze waren wijzer dan het deurbeleid en zijn zonder ophef ergens anders heengegaan!
Manfred
Manfred - Verkeerd ingebracht
Seksspeeltjes kunnen voor dat extra beetje fun zorgen in de slaapkamer. Maar ze kunnen net zo goed voor genante situaties zorgen als ze verkeerd worden ingebracht met alle gevolgen vandien. (zoals mij laatst overkwam)Gebruik dus steeds enkel de daarvoor voorziene accessoires en heb ook steeds voldoende glijmiddel bij de hand.
Alischa Stinnerma
Alischa Stinnerma - let me stick it in you
Hoi gasten! dit gedicht ontving ik laatst: Roses are red, Violets are blue, Mine DONG is both, so let me stick it in you……..afzender: De Sint. Mijn vraag: zijn er meerdere die gedichten in dit "genre" hebben ontvangen?
Notermans
Notermans - sex-gerelateerde symptomen
Vrouwen op latere leeftijd maken een grotere kans op sex-gerelateerde symptomen en kunnen daardoor worden verrast. Deze uitspraak klinkt misschien wat kryptisch, maar het fenomeen is anderzijds welbekend. Op de eerste plaats is het geen geheim dat zowel mannen als vrouwen van meer dan 50 hun sexuele driften voelen afnemen. Meer dan mannen hebben vrouwen hebben echter last van vervelende sexuele nevenverschijnselen, zo blijkt uit een nieuwe studie. In mijn zoektocht naar rijpe geschoren vrouwen zal ik daar dus rekening mee moeten houden!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook