This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Conradina Rademaekers
Conradina Rademaekers - 4 Items
ik ben een leuke meid en kom uit Hulten vlakbij tilburg.. ik ben intiem geschoren.. ik ontvang gewoon thuis en wat ik wel en niet doe is geen extreem geen anaal en alles safe met condoom.. ik hou van beffen vingeren pijpen ( ook safe) squirten standjes.. voor een half uur vraag ik 90 euro en voor een uur 130.. 110 voor 3 kwartier..60 voor een vluggertje 50 voor alles safe! ik ontvang discreet! bel maar voor een geile date!!
Conradina Rademaekers
mijn slippie
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Conradina Rademaekers
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Conradina Rademaekers
lekker kontje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Conradina Rademaekers
haaaaaai!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rochel Spencert
Rochel Spencert - spetters in mijn broekje!
Dag Foefridderts! Ik houd dan misschien niet van regen, maar zeker wel van spetters in mijn broekje!
Van Keulen
Van Keulen - automaat om gedragen slipjes te bestellen
Ik zit er over te denken om een automaat te ontwerpen waarin je zelf makkelijk je gedragen slipjes kunt bestellen. Ik zeg de gebruikte slipjes ( Bandai's) in plastic ballen zodat je hem direct mee naar huis kunt nemen en thuis lekker over je hoofd kunt trekken.. Wie helpt me met het ontwerp??
David
David - klusje
Hallo dames . Heeft u een timmerklusje . Of is het hok van uw konijn niet meer in goede staat of te klein . Ik maak voor u een nieuwe . Stuur maar ff leuk berichtje . Ik antwoord altijd terug
Luc Coolman
Luc Coolman - kenniskloof
Ik ben dus van mening dat er een kenniskloof bestaat tussen de verwachtingen bij mannen en vrouwen op leeftijd en hun ervaringen die zij uiteindelijk beleefden. De meerderheid linkte sexuele problemen automatisch aan mannen en hun vermogen om een erectie te krijgen/behouden. Waarschijnlijk heeft dit te maken met het zich vastpinnen op erectieproblemen. Dit blijken echter niet de enige problemen te zijn waar oudere mensen mee te maken krijgen. De meeste vrouwen worden met sexuele problemen geconfronteerd tijdens de menopauze, terwijl er voor hun minder informatie onmiddellijk beschikbaar is. Het opduiken van die problemen belet echter niet dat ook mannen en vrouwen op latere leeftijd toch op een boeiende manier sex kunnen hebben. Zelf heb ik de laatste tijd de meest boeiende sex met rijpe geschoren vrouwen.
victor
victor - HEMA
Vrouw bij de Hema: Ik probeer jullie al dagen te bereiken op 0800-1700! …”Maar mevrouw, dat zijn onze openingstijden!”

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook