This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ger Gansefles
Ger Gansefles - 4 Items
Ik ben Ger, 1m80, vrouwvriendelijk, fit, viriel en groot geschapen. U kan best verdragen dat ik uw vrouw charmeer met ondubbelzinnige complimentjes? U vindt het niet erg dat ik haar kus en aanraak alsof ze mijn eigen vrouw is? Het stoort u niet dat ze lingerie of juwelen draagt die ik haar cadeau doe? Als we overnachten in een driepersoonskamer slaapt u als een roos in het eenpersoonsbed? Het deert u niet om even op uitkijk te staan als ze zin heeft in een vluggertje op de parking na een avondje uit? U maakt er geen punt van als ze haar slipje dan terug aandoet zonder haar besproeide poes af te kuisen? U begrijpt dat we soms ook wat privacy opzoeken? U kijkt echter uit naar een fotoreportage van onze avontuurlijke uitstapjes? Even goede vrienden wanneer ik haar niet alleen stevig afneuk, maar haar daarbij ook veel plezier bezorg? Stel me dan eens voor aan de vrouw des huizes... en wie weet ben ik wel die man die haar in vuur en vlam zet!
Ger Gansefles
leuk t-shirt..
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Ger Gansefles
leuke meisjes!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Ger Gansefles
nat slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Ger Gansefles
hey sexie!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Winston
Winston - 'you're a pervert
"My girlfriend said to me in bed last night: 'you're a pervert.' I said, 'That's a big word for a girl of nine.'"
Filipina
Filipina - bel me
Hallo, heb jij inmiddels al zin in een geil gesprek met een jonge huismoeder? Stuur me dan een berichtje, dan geef ik je een leuke instructie..
Ashley
Ashley - kaal
Mannen met een kaal voorhoofd kunnen goed denken. Mannen met een kaal achterhoofd zijn goed in bed. En mannen met een kaal voor- en achterhoofd? Die denken dat ze goed in bed zijn!
Doktor Hans
Doktor Hans - piano
Probeer Maarten eens. Zijn vrouw denkt n.l. dat ze een piano is. Ik vroeg hem: waarom heeft u haar niet meegebracht?.Zegt ie: wat denk je dat ik kwijt ben aan zo'n transport???
Elmer
Elmer - definition
What's the definition of eternity? The length of time between when YOU come and SHE leaves. With a smile....

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook