This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Blas
Blas - 1 Item
Heb jij jouw grenzen al gevonden? Ik de mijne nog niet. Ik weet dat ik van seks houd, pijpen, liefst zonder die vieze rubbertjes en lekker diep genomen worden. Ook als je me op mijn kont slaat word ik helemaal wild, maar mijn grens, nee die heb ik nog niet gevonden. Welke man tot 55 jaar ziet het zitten om die met mij op te gaan zoeken? Ik sta dus voor veel open, letterlijk en figuurlijk! Heb je zin mail me dan !
Blas
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Guy
Guy - kap met dat immer progressieve gezeik!
Hey Belegvarken! Ook ik heb niks tegen homo's maar een kerk die homo's aanstelt op belangrijke posities heeft blijkbaar lak aan haar eigen achtergrond en principes, en dat vind ik slecht! Waarom zou binnen een kerk geen verbod op homosexualiteit mogen gelden? Dat is toch een eigen interne cultuur! Laat kerken alsjeblief hun eigen waarden en kap met dat immer progressieve gezeik!
Ed
Ed - wijze raad!
Bedenk dat je je dieet moet aanpassen als je een scheet laat en je kamer ruikt naar frituurvet!
Jan Peter Balkie
Jan Peter Balkie - klusjes
hopperdepop - Ik bied me aan voor klusjes in huis tegen sex : Ik wil mezelf aanbieden om diverse klusjes in huis te doen in ruil voor sex. Denk daarbij aan monteren kasten, verfklusjes, instaleren wasmachines, vaatwasmachines, ophangen van diverse dingen enzovoort, bel me gewoon!
Carlos
Carlos - sexverslaving!
Sommige mannen (waaronder ik) beschouwen hun vrouwelijke partner louter en alleen als een instrument om een orgasme te krijgen. In de ergste vorm wordt de vrouw zelfs ‘ontmenselijkt’, in die zin dat ze niet langer wordt beschouwd als een persoon met behoeften en gevoelens. De man zal te pas en te onpas sex willen, in zoverre dat er inderdaad sprake kan zijn van een vorm van sexverslaving!
Wendy Kokring
Wendy Kokring - Wie leert mij mijn binnenste kringspier te ontspannen?
Hier een bericht voor alle anaalridders hier: Mijn anus telt twee kringspieren. De buitenste controleer ik hoe het me uitkomt, maar de binnenste niet. Die moet ik dus nog leren te ontspannen en dat vraagt tijd en geduld. Ook al meen ik vaak ontspannen te zijn en zin te hebben, de binnenste kringspier waarschuwt mij soms dat dit duidelijk niet zo is! Is er dan niemand die mij kan leren mijn binnenste kringspier te ontspannen?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook