This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Fredrica le Grand
Fredrica le Grand - 1 Item
Hallo cuties, Ik ben een geile zelfstandige vrouw! Ik houd zo van mannen met een uitgesproken mening, en genoeg fantasieën die je met mij wilt delen. Hygiëne spreekt voor zich hoop ik. Zin om van de week af te spreken en je eens te laten nemen door een echte vrouw! mail me!
Fredrica le Grand
mijn slpje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ab Veuger
Ab Veuger - Een veelgehoorde klacht
Een veelgehoorde klacht bij dokters komt van mensen van middelbare leeftijd die de sexuele driften niet meer op elkaar afgestemd krijgen. De sexuele driften steken vaak slechts af en toe de kop op, maar dan jammer genoeg zelden of nooit bij beide partners op hetzelfde tijdstip. Gevolg is dat sex een relatief zeldzaam fenomeen binnen de relatie wordt. Een goede sextherapeut kan een handje toesteken, maar het probleem van het ouder worden kan uiteraard niet worden verholpen. Oversexed zijn is een verschijnsel dat bij oudere mensen slechts zelden zal voorkomen, behalve dan bij rijpe geschoren vrouwen!
Serena
Serena - mijn interesse in sex
Dag allen. Ik dacht eerst dat ik mijn interesse in sex was verloren door de ziekte van mijn man . Eerst dacht ik dat het wel meeviel ,maar na een paar jaar kreeg ik er plotsklaps weer behoefte aan. Ik schafte stiekem dildo,s en vibrators aan, maar daar was ik ook gauw op uit gekeken. Mijn man weet niet eens dat ik ze heb ,en wil het zo houden ook. Nu zit ik veel op de computer alle vieze site,s te bekijken! Ik zoek het liefst sites met grote stijve LEUNINGEN en wat denken jullie wat?? ik krijg er maar geen genoeg van. Elk moment van de dag als ik even vrij bent ,ga ik stiekem kijken en zo vinger ik me wel een paar keer op een dag klaar. Maar nu hunker ik toch naar een echte warme VLEESSTAAF! wie o wie contacteert me?
Rynie
Rynie - honden
Politieagent: “Deze hond vertelt me dat je drugs gebruikt!” Ik: “IK aan de drugs? .. JIJ bent degene die tegen honden praat!
Fastreda
Fastreda - trekkers
Drie padvindertjes staan met hun rugzakjes te liften langs de weg.¬ Stopt er een stoere sportwagen met daarin een bloedmooie jongedame aan het stuur.¬ Twee padvindertjes stappen in op de achterbank en een padvindertje stapt in naast de bestuurster, die vraagt: "¬Zijn jullie trekkers?"¬ Antwoordt het padvindertje op de voorbank: "¬Die twee achterin wel, maar ik neuk al een beetje hoor!"¬
NICO
NICO - gordijnen
Heb net een neeuwe woning en zou graag nieuwe gordijnen willen. Welke dame kan hier gordijnen maken en heeft interesse in een betaling in natura. Beloning zal goed zijn!! Laat een leuke reactie achter voorkeur (sms). groetjes weer!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook