This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ernesha Staal
Ernesha Staal - 1 Item
welke lieve man kan mij helpen met 1 van deze dingen? 1 rol jalouzie of gewoon rolgordijn maat van het raam is 125,5 breed en 70 cm hoog, 30 meter plint liefst in de grondverf , ondertapijt 20 m 2, 3 plaatjes MDF of Multiflex10 mm dik, maten , 84,5 x 96,0 90,0 x 96,0 83,0 x 96,0 liefst gegrond , in ruil mag je deze volle vrouw met grote borsten beffen en vingeren , borsten likken en masseren, op me borsten klaar komen , tussen me borsten neuken tongzoenen en knuffelen, en ik kan jou masseren, aftrekken en pijpen zonder, geen neuken , ik kan de hele dag en avond en weekend, uiteraard discreetheid gevraagd en geboden !
Ernesha Staal
mooi slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - priapisme
Mijn vriend Johan heeft priapisme! Priapisme is een aandoening die wordt gekenmerkt door het hebben van een langdurige erectie. In vaktermen wordt meestal gesproken van vier uur, maar uiteindelijk kan de duurtijd van de erectie nog veel langer zijn. Wat is de oorzaak van priapisme? De aandoening kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder ziekten als leukemie en sikkelcelanemie en het veelvuldig bekijken van erotishce sites. Volgens de medische wetenschap gaan ongeveer 42% van de volwassenen met sikkelcelanemie priapisme ontwikkelen.
Kursie Heijnz
Kursie Heijnz - sterk ruikende/stinkende urine
Hallotjies! Ook ik heb sinds een aantal maanden behoorlijk last van sterk ruikende/stinkende urine… Ik ben niet heel erg actief op seksueel gebied (3 keer in de week met verschillende partners) en heb dit probleem eigenlijk al sinds mijn ontmaagding door mijn toenmalige vriend AAD. Ook ben ik ben al eens langs geweest bij Doktor Hans. Die heeft me toen trouwens een urineonderzoek laten doen i.v.m. soa's! Uit de resultaten blijkt dat ik geen soa heb. Leuk detail is dat doktor Hans de urine zelf proeft! Ook heb ik af en toe pijn bij het plassen. Soms is het een scherpe branderige pijn in mijn urinebuis. Wat kan de oorzaak zijn van deze stinkende overheersende geur en van de pijn? Kan ik ervan af komen met een antibioticakuur of een extra lange zetpil? Ik hoor het graag van u!
Ellen Hunter
Ellen Hunter - DINNERDATES
Hallo, vOOR MASSAGE, DINNERDATES, STRIPTEASE, OF GEWOON HEERLIJK ONTSPANNEN kunt u mij nu ook contacten. Ik kom al jaren bij de mensen thuis. eR KOMT GEEN CHAUFFEUR BIJ U AAN DE DEUR. DESCRETE SERVICE STAAT BIJ mij VOOROP. Ik verkoop ook mijn Slipje dat aan de zijkanten smalle bandjes en achter alleen een smalle strip heeft. (dit voorkomt dat het slipje onder nauw aansluitende kleding aftekent!)
Johannes
Johannes - flippen
Vrouwen willen een man die “grappig en spontaan” is, maar als ik midden in de nacht in een clownspak op haar raam klopt, flippen ze!
Van Keulen
Van Keulen - prive detective
Hallo, Welke dame heeft om welke reden dan ook de prive detective nodig. Ik heb ruime ervaring in het opsporen van bewust niet te vinden personen. Denk hier aan oplichting bijvoorbeeld Ook diefstal onderzoek en preventie. Materiaal voor tracking, afluisteren enz is aanwezig. Kan ik wat voor je betekenen, laat dit dan weten. Dan kan jij wellicht wat voor mij betekenen

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook