This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Pietsje Broekma
Pietsje Broekma - 1 Item
Ik ben naar nederland gekomen door een Hollandse man die met mij wou trouwen. Ik ben niet verliefd op deze man en met de seks ben ik ook niet blij. Ik moet wel bij hem blijven maar zoek nu sexcontact met een andere man lekker spannend en die mij misschien ook een beetje kan verwennen. Stuur mij bericht je krijgt altijd antwoord. (Foto,s beetje wazig door cam)
Pietsje Broekma
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Maarten
Maarten - beperkingen van uw lichaam
Stel: op het meest intieme moment wordt u zodoende eens te meer geconfronteerd met de beperkingen van uw lichaam (vreemde geluiden, urineverlies) Hou er steeds rekening mee dat uw partner met dezelfde problemen kan worden geconfronteerd!. U kan uiteraard allerlei voorzorgsmaatregelen treffen, maar die kunnen niet garanderen dat onverwachte geluiden of urineverlies voorkomen kunnen worden. Vermijd in ieder geval zwaar te tafelen voor het hebben van sex. Ook sterk gekruide gerechten worden beter gemeden. Zowel vervelende lichaamsgeluiden als het verlies van urine kunnen daar deels door voorkomen worden. Gebeurt er toch ‘iets', dan u zich beter excuseren en vervolgens verder doen waarmee u bezig waart.
Jan Peter Balkie
Jan Peter Balkie - priapisme
Priapisme is een aandoening die onschuldig lijkt, maar het zeker niet is. Het te lang rondlopen met een erectie kan namelijk de mannelijke geslachtsorganen ernstig beschadigen. Zo kan er bijvoorbeeld zuurstoftekort optreden in de zwellichamen van de penis ontstaan, met in het ergste geval onvruchtbaarheid tot gevolg. De penis zelf kan onherroepelijk beschadigd worden. Daarom is een dringende medische ingreep noodzakelijk Arme Johan!
Beatrix
Beatrix - voor elke outfit een geschikte beha
Tja, ik zeg: voor elke outfit een geschikte beha, maar ook je slip moet erbij passen, of niet dan? De juiste slip zet je jouw geile foef extra in de verf en houdt rekening met je kledij. Zeg nou eerlijk, hoe vaak draag jij een Hotpants of string? Rio- of controleslip? Ontdek het geheim achter elk type slip door er gewoon lekker aan te ruiken…………….
Keesje Kontvleesje
Keesje Kontvleesje - 1 keer
Instructeur bij een training voor zelfmoordterroristen: “Let op… … Ik doe ”het maar 1 keer voor!
Mimi Valkenburg
Mimi Valkenburg - scheren van je TOLI
HEY BURU! Mijn buurvrouw wil je DONG wel scheren! Ze ziet er niet uit en hygienisch zal ze ook wel niet zijn. Ze is wel lekker naief en onzeker dus je komt vast wel aan je gerief. ps: ze is wel wat slordig in de afwerking, ze heeft wat misvormde handen door ernstige reuma. maar dat zie je vast wel door de vingers want het gaat jou immers ook niet om het scheren van je TOLI. laat maar even weten als je interesse hebt. graag wel reageren a.u.b. want het is voor haar ook niet leuk om zelfs door en wanhopige man genegeerd te worden!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook