This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Emestine Battinga
Emestine Battinga - 1 Item
Hoi leuke mannen, mijn naam is Kim, en ondanks dat ik een beetje verlegen kan zijn zoek ik iemand die het wilde in mij los kan maken. Op seks gebied houd ik niet zo van het lieve en knuffelige, maar wil ik eerder iemand die me uren lang helemaal gek kan maken. Ben jij dat? bestel dan gewoon een slipje van me en de rest gaat vanzelf!
Emestine Battinga
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rochel Spencert
Rochel Spencert - spamfilter
Wie geen goede spamfilter heeft, krijgt regelmatig e-mail binnen waarin een penisverlening wordt aanbevolen. Dit soort reclame wakkert bij mannen de vrees aan dat hun penis te kort zou zijn. Verstandige mannen trekken zich van dit soort adviezen niets aan en zijn tevreden met de lengte van hun penis zoals die is.
Miko
Miko - sletje
Maar hoe zit het met vrouwen en alcohol, dit gerelateerd aan sex? vroeg mijn vriend AAD laatst aan me. Ik zei: Vrouwen die veel drinken zijn vaak minder geremd, met als gevolg dat ze vaak als ze dronken zijn nogal wat avontuurtjes of one-night-stands meemaken. Dat kan hun reputatie schaden, in zoverre dat in hun omgeving een slechte naam krijgen. ‘Slet’ of ‘sletje’ kan één van de bijnamen zijn die ze krijgen. Terecht of onterecht? Het antwoord op deze vraag is eigenlijk afhankelijk van wiens normen gehanteerd worden. In mijn geval zijn al die bijnamen zeer terecht!
Harry Prick
Harry Prick - raadsel
Wat hebben een gynaecoloog en een pizzakoerier gemeen? Ze mogen er allebei aan ruiken maar niet aankomen!
Dame Poborski
Dame Poborski - my phone number
I lost my phone number. Can I have yours?
Elmer
Elmer - sensueel en erotisch
Dames opgelet…..Ben je toe aan ontspanning en wil je sensueel en erotisch lekker verwend worden met een spannende massage, dan hoef je niet verder te zoeken. Wie ben ik…..Een goed verzorgd, uitziende en aantrekkelijke man (midden veertig) met ervaring en liefdevol in het geven van diverse massages. De massages worden bij u thuis gegeven en zal elke cm van uw lichaam verwennen (Ik kan niet ontvangen). De massages duren 30-60 of 90 minuten en vraag hiervoor een vergoeding!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook