This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Christin Krapjes
Christin Krapjes - 1 Item
Hier sta ik dan met mijn advertentie. Een echte Amsterdamse. Mijn kinderen zijn de deur uit en mijn man heeft een drukke baan en is veel van huis. Dus ik heb naast mijn parttime baan nog veel tijd over en deze kan ik besteden door op de bank te hangen thuis alleen maar ik kan natuurlijk ook op zoek gaan naar een lekkere invulling voor de vrije tijd die ik heb. Dat laatste heb ik gedaan en daarom ook deze advertentie. Ik ben op zoek naar een jonge (potente) man waar ik regelmatig wat mee kan afspreken om samen te genieten. Onder genieten versta ik dan een geil avontuur zonder verdere verplichtingen. Als het je wat lijkt en je deze milf wel ziet zitten (of liggen) dan moet je zeker reageren en hoop ik snel iets van je te horen. XX
Christin Krapjes
mijn gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - priapisme
Vrouwen op latere leeftijd maken een grotere kans op sex-gerelateerde symptomen en kunnen daardoor worden verrast. Deze uitspraak klinkt misschien wat kryptisch, maar het fenomeen is anderzijds welbekend. Op de eerste plaats is het geen geheim dat zowel mannen als vrouwen van meer dan 50 hun sexuele driften voelen afnemen. Meer mannen dan vrouwen hebben echter last van vervelende sexuele nevenverschijnselen, zo blijkt uit een nieuwe studie. Zelf heb ik de laatste tijd ineens last van priapisme!
Marieke de Jongster
Marieke de Jongster - hoe groter de G-spot zal worden
De bekendste manier om een vrouw, zoals ik, te laten squirten is door de G-spot te stimuleren. Om de G-spot te vinden laat je een vrouw op haar rug liggen en steek je een of twee vingers in haar vagina tot ongeveer je tweede vingerkootje. Steek je vingers schuin omhoog in haar vagina richting haar buikwand. Voel langs haar vagina wand. Als het goed is, is alles zacht en glad, behalve haar G-spot. Deze voelt iets ruwer aan. Een beetje zoals een rozijn of een walnoot. Strijk hier met je vinger langs met een beweging zoals je zou doen wanneer je zegt ‘kom hier’ met je vinger. Strijk dus van achter naar voor over haar G-spot. Hoe geiler ze wordt, hoe groter de G-spot zal worden. Deze vult zich namelijk met vocht, mmmm waar wacht je nog op??
Rynie
Rynie - Handyman
Hallo dames! Ik ben erg handig is in de verschillende dingen. Ik kan namelijk voor jouw computers, elektronische goederen en tuin zorgen. Daarnaast kan ik ook verven, laminaat leggen en ... Inruil zal ik met jou een lekkere tijd door brengen en een warme lekkere sex hebben die voor allebei lekker zal zijn. Jij moet er ook erg kunnen genieten natuurlijk. Ik wacht op jou als jij mij kan verwennen bel me eens!
Ashley Banziger
Ashley Banziger - geen openingszin
Ik heb helaas nu even geen mooie openingszin, maar ik heb wel een fraaie opening en jij hebt, zo te zien, er behoorlijk zin in!
Luc Coolman
Luc Coolman - ijsklontjes
In belgië kunnen ze al 2 weken geen ijsklontjes meer maken! Ze zijn het recept kwijt geraakt!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook