This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Dietlinde van der Broeck
Dietlinde van der Broeck - 1 Item
Allo Allo allemaal! Deze hete vrouw zoekt nog hetere man! Hey ik ben een vrouwtje met heel veel zin in sex. Een paar keer per dag trek ik mij terug om mezelf eens lekker te verwennen, maar dat begint op den duur wel wat tegen te staan eigenlijk. Ik ben op zoek naar een man met een lekker hete dong, die mijn natte poes lekker verwennen wil. Heb jij genoeg testosteron in je bloed? Wel dan kunnen we er samen van genieten, bestel gewoon een gedragen onderbroekje van me!
Dietlinde van der Broeck
mijn gedragen slipje voor jou alleen!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - Verkeerd ingebracht
Ik maak zelf de laaste tijd veel gebruik van sexspeeltjes! Seksspeeltjes kunnen voor dat extra beetje fun zorgen in de slaapkamer. Maar ze kunnen net zo goed voor genante situaties zorgen als ze verkeerd worden ingebracht met alle gevolgen vandien (zoals laatst) . Gebruik dus steeds enkel de daarvoor voorziene accessoires en heb ook steeds voldoende glijmiddel bij de hand.
Nataschja
Nataschja - vraag
hallo mannen, ik zoek een goed uitziende,werkende laptop.graag zou ik je daarvoor in ruil een uurtje sex voor terug willen geven. zelf ontvang ik alleen NIET MEER! omgeving den haag en werk hard en doe wat ik zeg , bel voor afspraak p.s. zeer rijpe geschoren dames ook zeer welkom …….
Arry in de Warry
Arry in de Warry - vraag
Wat zegt een begrafenisondernemer in de eerste huwelijksnacht tegen zijn bruid? “Moet de familie hem nog zien of kan hij er zo in?”
Berend Berendsen
Berend Berendsen - het is soms evenveel voor de man als voor de vrouw
Tja, Ik houd dus ook heel erg van beffen, en in dat opzicht pas ik volledig in het plaatje "het is soms evenveel voor de man als voor de vrouw". Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het gewoonweg zalig vind om mijn vrouw (of een andere vrouw) oraal te verwennen, te voelen genieten, en krijg dat gevoel veel meer als ik met mijn tong haar lipjes lik, dan wanneer ik haar penetreer. Tijdens het beffen ben ik volledig geconcentreerd op haar, terwijl het bij het penetreren eerlijk gezegd toch meer voor mezelf is. Ik zou van mezelf niet zeggen dat ik goed bef, eerder dat ik graag bef... en misschien dat daar net het verschil in zit tussen een goede beffer en een slechte?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook