This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Elga
Elga - 4 Items
Hallo allemaal, ik doe een opleiding HBO economie. Om een beetje rond te komen doe ik ook aan escort seks met mannen en spreek met ze af thuis bij mij in de kamer of in de auto. Ik zelf kom uit de omgeving van Almere en ik ben een leuke spontane jonge ondeugende meid die van stoute spelletjes houdt. Ik ben nu wel in de mood voor een lekkere geile spannende seks date, neem even contact op en wie weet hebben we vandaag samen een seks avontuurtje!
Elga
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Elga
sletje?
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Elga
beestjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Elga
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Milva
Milva - handdoeken was ik op 60%
Tja, vaatdoeken en handdoeken was ik op 60%, wel zo fris en bacteriedodend, niet? . Mijn kleding en ondergoed was ik op 30%, mijn man wast z'n eigen ondergoed echter minstens 90%. Dat moet ook van mij want bij een lagere temperatuur ruikt zijn kleding n.l. op een of andere manier altijd wat muffig………………
Ed
Ed - Je was heel bruin
Ik heb vannacht over je gedroomd. Je was heel bruin en kon heel goed zwemmen. Toen ik achterom keek heb ik je toch maar door gespoeld.
Miko
Miko - hopperdepop - Ik bied me aan voor klusjes in huis tegen sex!
Ook ik wil mezelf aanbieden om diverse klusjes in huis te doen in ruil voor sex. Denk daarbij aan monteren kasten, verfklusjes, instaleren wasmachines, vaatwasmachines, ophangen van diverse dingen enzovoort, bel me gewoon, je bent echt niet de eerste!
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - kenniskloof
Ik ben dus ook van mening dat er een kenniskloof bestaat tussen de verwachtingen bij mannen en vrouwen op leeftijd en hun ervaringen die zij uiteindelijk beleefden. De meerderheid linkte sexuele problemen automatisch aan mannen en hun vermogen om een erectie te krijgen/behouden. Waarschijnlijk heeft dit te maken met het zich vastpinnen op erectieproblemen. Dit blijken echter niet de enige problemen te zijn waar oudere mensen mee te maken krijgen. De meeste vrouwen worden met sexuele problemen geconfronteerd tijdens de menopauze, terwijl er voor hun minder informatie onmiddellijk beschikbaar is. Het opduiken van die problemen belet echter niet dat ook mannen en vrouwen op latere leeftijd toch op een boeiende manier sex kunnen hebben. Zelf heb ik de laatste tijd de meest boeiende sex met rijpe geschoren vrouwen.
Agaath Bezemer
Agaath Bezemer - SPERMADOUCHE
Hoihoi lekkere SNIFTER! Al een tijdje fantaseer ik dus over het krijgen van een heuse SPERMADOUCHE! Niet 1 of 2, maar wel 10 tot 20 mannen die ejaculeren over mijn lichaam. Het liefst ook over mijn FOEF. Het lijkt me erg geil, maar.... ik ben natuurlijk benieuwd of het in het echt ook geil IS. Welke vrouw heeft hier ervaring(en) mee? En hoe organiseer je zoiets? Lijkt me niet te doen in een hotelkamer of GLIJHUIS of gewoon thuis (i.v.m. grote aantal mannen). Kan zoiets in een SAUNACLUB? Ben erg benieuwd naar reacties! Kan hier op het forum, maar een persoonlijk berichtje ontvang ik ook heel graag! Dank alvast!
Jochem
Jochem - POR-NOO
Als Portugal tegen Noorwegen speelt staat er POR-NOO.
Anneloes Brouwer
Anneloes Brouwer - volgroeid mannelijk kind
Huwelijk? Wat mij betreft een mooi woord voor het adopteren van een volgroeid mannelijk kind dat niet meer behandeld kan worden door zijn ouders!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook